1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-11-2018 18:49

Χωρίς Γιέλιτς οι Μακεδόνες, νίκη πριν τον... τελικό με την Βολερό ο Ολυμπιακός

Οι Μακεδόνες υποδέχονται στα Κύμινα τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική της Volleyleague, 7 μήνες μετά την τελευταία τους αναμέτρηση για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος της περσινής σεζόν (24/11, 18.00).

Οι στόχοι φέτος για τους γηπεδούχους σε αντίθεση με πέρυσι, είναι η παραμονή. Με μία νίκη με 3-2 σετ και 2 βαθμούς, οι Μακεδόνες βρίσκονται στην 11η θέση της βαθμολογίας και στοχεύουν σε καλή εμφάνιση, ενόψει της συνέχειάς τους στο πρωτάθλημα. Απούσα από την αναμέτρηση θα είναι η μοναδική τους ξένη, η Σέρβα Μαρία Γιέλιτς, η οποία βρίσκεται στη χώρα της για να βγάλει τη visa της.

Ο Ολυμπιακός που προέρχεται από την ήττα από τη Βολερό στη Γαλλία για το Τσάλεντζ Καπ, μετράει τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Αγωνιστικά προβλήματα για τις «ερυθρόλευκες» δεν υπάρχουν που θέλουν μία πειστική εμφάνιση, πριν υποδεχθούν στο Ρέντη την Βολερό, παιχνίδι που θα κρίνει αν θα συνεχίσει την πορεία του στην Ευρώπη.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε λive streaming από το κανάλι Event Thess στο youtube.com.

Γιώργος Καραβιδόπουλος (ΑΣ Μακεδόνες Αξιού): «Επιτέλους θα παίξουμε ένα παιχνίδι χωρίς άγχος. Αυτό που στοχεύουμε είναι σε μία ψυχολογική ανάκαμψη της ομάδας, παρουσιάζοντας ένα πιο ελεύθερο σύνολο και να μπορέσουμε έτσι να πλησιάσουμε κοντά στα στάνταρ μας. Βέβαια, θα είμαστε ακόμα πιο αποδυναμωμένοι λόγω της απουσίας της Γιέλιτς».

Τζίνα Λαμπρούση (Ολυμπιακός ΣΦΠ): «Σίγουρα διανύουμε μια περίοδο με συνεχόμενα παιχνίδια στα οποία πρέπει να κάνουμε σωστή διαχείριση. Για το πρωτάθλημα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τους Μακεδόνες Αξιού όπου θέλουμε τη νίκη ώστε να προετοιμαστούμε για τον επαναληπτικό με τη Βολερό. Εκεί θα χρειαστεί να ανατρέψουμε την κατάσταση που διαμορφώθηκε στον πρώτο αγώνα. Για το λόγο αυτό προσκαλούμε τον κόσμο του Ολυμπιακού, να έρθει την Τρίτη να μας υποστηρίξει στην προσπάθειά μας για πρόκριση».

Volleyleague Γυναικών - 6η αγωνιστική

Σάββατο 24 Νοεμβρίου

ΔΑΚ Κυμίνων 18.00: ΑΣ Μακεδόνες Αξιού - Ολυμπιακός ΣΦΠ
Διαιτητές: Ισκάς, Τσιούλα, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Παπαδόπουλος Χ., Λουμσί, Γραμματεία: Πασπάλα.

ΔΑΚ Νάξου 18.00: Πανναξιακός ΑΟΝ - ΓΣ Ηλιούπολης
Διαιτητές: Αντωνόπουλος, Πικραμένος, Παρατηρητής: Τσιντομηνάς, Επόπτες: Μουστάκη, Κατσούλης Εμ., Γραμματεία: Τζακωνιάτου.

Ιλισίων 18.30: ΑΟ Ηλυσιακός - ΑΟ Μαρκοπούλου
Διαιτητές: Φραγκάκης, Μάλφας, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Αλεβετσοβίτης, Κατερλή Γραμματεία: Ταλαρού.

Κορίνθου 19.00: ΑΣΠ Κόρινθος - ΑΣ Άρης
Διαιτητές: Κτενάς, Βουδούρης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Σπινάς, Κούγιας, Γραμματεία: Μπίτσικα.

Γ. Γεννηματάς 19.00: ΑΣΠ Θέτις - ΑΠΣ Αίας
Διαιτητές: Μουλά Λ., Ράντσιου, Παρατηρητής: Βασιλειάδης Στ., Επόπτες: Πετρόπουλος, Παπαθανασίου, Γραμματεία: Λυκούδη.

ΔΑΠΠΟΣ 19.00: ΑΟ Θήρας - ΑΟΦ Πορφύρας
Διαιτητές: Μενεσλής, Οικονόμου Β., Παρατηρητής: Τσιμπινός, Επόπτες: Χατζηδούκας, Τολιός, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ