1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-11-2018 21:52

Στην... αντεπίθεση ο Αίαντας κόντρα στον ανταγωνιστικό Πορφύρα

Την αγωνιστική του αντεπίθεση και το «κτίσιμο» ενός καλού σερί που θα τον βοηθήσει να βελτιώσει την βαθμολογία του, ο δέκατος στην βαθμολογία Αίαντας, υποδέχεται τον ανεβασμένο Πορφύρα (21/11, 18.00)
Οι παίκτριες του Ηλία Ζωλασταθιάδη, με μπροστάρισα την πρώτη σκόρερ της κατηγορίας Μαρτίνα Γκουίτζι που έχει πετύχει 98 πόντους σε 4 αγώνες, θέλουν πάση θυσία το τρίποντο που θα τις επαναφέρει στις επιτυχίες μετά την κακή εμφάνιση και ήττα στην Σαντορίνη.

Από την άλλη ο ένατος Πορφύρας με ανεβασμένο ηθικό από την σπουδαία νίκη κόντρα στον Άρη με 3-2 και την Αμερικανίδα πασαδόρο, Σέλλεϊ Άντερσον, να αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο στην ομάδα, ταξιδεύει στον Εύοσμο με σκοπό να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να διεκδικήσει βαθμό η βαθμούς από τις γηπεδούχες.

Ηλίας Ζωλασταθιάδης (ΑΠΣ Αίας): «Επανήλθαμε στην κανονικότητά μας. Ο Πορφύρας είναι μία από τις πιο αγωνιστικές ομάδες του πρωταθλήματος αλλά ξεκινάμε από αύριο την αντεπίθεσή μας».

Βασίλης Πανδής (ΑΟΦ Πορφύρας): «Η αγωνιστική παρουσία του Αίαντα αδικείται από τον βαθμολογικό πίνακα. Είχε δύσκολο πρόγραμμα μέχρι τώρα και νομίζω θα αναρριχηθεί αρκετά ψηλότερα στο τέλος του πρώτου γύρου. Εκτός από την Γκουίτζι που είναι μαζί με την Μοντάνιο οι super stars του πρωταθλήματος, διαθέτει πολύ αξιόλογο ρόστερ που μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα.

Εμείς τώρα με την σειρά μας πρέπει να διαχειριστούμε τη νίκη επί του Άρη, να μην αποπροσανατολιστούμε και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις που είχαμε τις πρώτες αγωνιστικές». 

Volleyleague Γυναικών - 5η αγωνιστική
Τετάρτη 21 Νοεμβρίου

Α' Ηλιούπολης 18.00: ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΣ Μακεδόνες Αξιού
Διαιτητές: Νικολόπουλος, Κυργιαλάνη, Παρατηρητής: Βαρθαλίτης, Επόπτες: Αλεβετσοβίτης, Παπαθανασίου, Γραμματεία: Κορδετζάκη.

Μαρκόπουλου 18.00: ΑΟ Μαρκοπούλου - Πανναξιακός ΑΟΝ
Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Χαμπιλού, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Τολιός, Αρβανίτης, Γραμματεία: Ταλαρού.

ΔΑΚ Πυλαίας 18.00: ΑΣ Άρης - ΑΣΠ Θέτις
Διαιτητές: Αβραμίδης, Δημητρίου, Παρατηρητής: Βανδώρος, Επόπτες: Τοσουνίδης, Κακάτσιου, Γραμματεία: Γούβαλη.

ΔΑΚ Ευόσμου 18.00: ΑΠΣ Αίας Ευόσμου - ΑΟΦ Πορφύρας
Διαιτητές: Μαυρίδης, Γεωργιάδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Κεχαγιά, Παπαδόπουλος Χ., Γραμματεία: Εμμανουηλίδου.

Ιλισίων 18.30: ΑΟ Ηλυσιακός - ΑΟ Θήρας
Διαιτητές: Ράντσιου, Βλάχος, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Κατσιάρας, Σταυράτη, Γραμματεία: Ακαρέπη.

*Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κόρινθο μεταφέρθηκε για τις 5/12, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των «ερυθρολεύκων».

Σχετικά άρθρα

  • Πορφύρας: Επιθετική ενίσχυση με την Αμερικανίδα Ζε Ομογκίμπο
    Επιστροφή στα Αμερικανικά …όπλα για τον Πορφύρα. Μετά από μια τριετία επιλογών από τη Βραζιλιάνικη αγορά (Ταϊνα Ροντρίγκεζ, Μαριάνα Μπλουμ), η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την 26 χρονη διαγώνια, Ζε Ομογκίμπο.
  • Volley League Γυναικών: Δραματική επιστολή των 14 ομάδων στον Κυριάκο Μητσοτάκη για επανέναρξη των προπονήσεων και των αγώνων
    Δραματική επιστολή στο Μέγαρο Μαξίμου και προσωπικά στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, έστειλαν οι εκπρόσωποι των 14 ομάδων της Volley league γυναικών με την οποία ζητούν να μεριμνήσει προσωπικά ο πρωθυπουργός για την επανέναρξη των προπονήσεων από 7 έως 15 Δεκεμβρίου 2020, και ταυτόχρονα την συνέχισης διεξαγωγής των αγώνων του Πρωταθλήματος από τις αρχές του 2021. Σε διαφορετική περίπτωση, τα σωματεία υποστηρίζουν ότι θα κηρυχθεί πρόωρη λήξη του πρωταθλήματος χωρίς την δική τους υπαιτιότητα.
  • Στον Πορφύρα για δύο χρόνια η Καλλιντεράκη
    Η 19 χρονη ταλαντούχα λίμπερο Δήμητρα Καλλιντεράκη είναι ή πρώτη μεταγραφή του Πορφύρα. Η Καλλιντεράκη αγωνίστηκε την φετινή σεζόν με τον Απολλώνιο στον Ά ομιλο της  Α2 γυναικών  και μοιράστηκε την θέση με την Δανάη Βλάχου ενω συμφώνησε με τον Πειραϊκό σύλλογο για δύο χρόνια.
  • Παρελθόν και η Γιοβάνη απο τον Πορφύρα
    Μετά την αρχηγό, Άννα Φωτεινού, παρελθόν από τον Πορφύρα αποτελεί και η Μάρβη Γιοβάνη. Για την 30 χρονη (1μ81) διαγώνια και μεγάλη πρωταγωνίστρια στη φετινή σεζόν της Πειραϊκής ομάδας, η διοίκηση του Πορφύρα την αποχαιρέτησε με την παρακάτω ανακοίνωση:
  • Πορφύρας: Με Πανδή και Καλλή στον πάγκο του και τη νέα σεζόν
    Με το επιτυχημένο δίδυμο Βασίλη Πανδή και Πόπη Καλλή, θα πορευτεί και τη νέα σεζόν 2020-21, ο Πορφύρας. Η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά, η οποία μετά την οριστική διακοπή της Α1 γυναικών λόγω της πανδημίας που ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ, τερμάτισε στην 8η θέση με 21 βαθμούς σε 19 αγώνες, ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τους δύο προπονητές και ανέβασε στην ιστοσελίδα της, την παρακάτω ανακοίνωση:

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ