1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-11-2018 19:04

Να «σπάσει» ο ένας το σερί του... άλλου

Με στόχο το 5Χ5 στο πρωτάθλημα, ο Πανναξιακός δοκιμάζεται στην έδρα του ανταγωνιστικού Μαρκόπουλου, που είναι αήττητο στην έδρα του τη φετινή σεζόν (21/11, 18.00).
Οι ναξιώτισσες μετά από 4 αγωνιστικές είναι οι μόνες στο πρωτάθλημα της volleyleague χωρίς απώλεια βαθμών και σετ. Ο Πανναξιακός δίνει το δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι του μετά από δύο σερί εντός. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.

Το Μαρκόπουλο που έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία στο παιχνίδι με τους Μακεδόνες, όπου ηττήθηκε με 3-2 σετ θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να διατηρήσει το αήττητο στην έδρα της και παράλληλα να σταματήσει το σερί της Νάξου. Στους δύο αγώνες που έδωσε στα Μεσόγεια, έχει ισάριθμες νίκες με 3-2 σετ επί του Πορφύρα στην πρεμιέρα και το 3-1 επί της Κορίνθου.

Νίκος Κωστακόπουλος (Πανναξιακός ΑΟΝ): «Το Μαρκόπουλο φέτος έχει δυναμώσει αρκετά. Ο στόχος ο δικός μας είναι η νίκη και να διατηρηθούμε στην κορυφή της βαθμολογίας. Θα είναι επικίνδυνο εκτός έδρας παιχνίδι και θέλει προσοχή και συγκέντρωση για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Volleyleague Γυναικών - 5η αγωνιστική

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου

Α' Ηλιούπολης 18.00: ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΣ Μακεδόνες Αξιού
Διαιτητές: Νικολόπουλος, Κυργιαλάνη, Παρατηρητής: Βαρθαλίτης, Επόπτες: Αλεβετσοβίτης, Παπαθανασίου, Γραμματεία: Κορδετζάκη.

Μαρκόπουλου 18.00: ΑΟ Μαρκοπούλου - Πανναξιακός ΑΟΝ
Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Χαμπιλού, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Τολιός, Αρβανίτης, Γραμματεία: Ταλαρού.

ΔΑΚ Πυλαίας 18.00: ΑΣ Άρης - ΑΣΠ Θέτις
Διαιτητές: Αβραμίδης, Δημητρίου, Παρατηρητής: Βανδώρος, Επόπτες: Τοσουνίδης, Κακάτσιου, Γραμματεία: Γούβαλη.

ΔΑΚ Ευόσμου 18.00: ΑΠΣ Αίας Ευόσμου - ΑΟΦ Πορφύρας
Διαιτητές: Μαυρίδης, Γεωργιάδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Κεχαγιά, Παπαδόπουλος Χ., Γραμματεία: Εμμανουηλίδου.

Ιλισίων 18.30: ΑΟ Ηλυσιακός - ΑΟ Θήρας
Διαιτητές: Ράντσιου, Βλάχος, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Κατσιάρας, Σταυράτη, Γραμματεία: Ακαρέπη.

*Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κόρινθο μεταφέρθηκε για τις 5/12, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των «ερυθρολεύκων».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ