1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-11-2018 22:02

Ο Άρης το φαβορί με αντίπαλο τον φιλόδοξο Πορφύρα

Στο «Παναγιώτης Σαλπέας» ο Πορφύρας υποδέχεται τον Άρη για την 4η στροφή του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών. Η ομάδα του Πειραιά μετά από τρεις αγωνιστικές αναζητεί την πρώτη της νίκη για να ξεκολλήσει από την 10η θέση της βαθμολογίας. Αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα του Βασίλη Πανδή δεν υπάρχουν.
Ο Άρης θα μεταβεί αεροπορικώς στην Αθήνα με όλες τις αθλήτριες στη διάθεση του Στέλιου Κουτουνίδη. Οι «κιτρινόμαυρες» μετά από 3 αγώνες έχουν 4 βαθμούς, με δύο νίκες στο τάι μπρέικ κόντρα στον Ολυμπιακό (εκτός) και τον Αίαντα (εντός).

Βασίλης Πανδής (ΑΟΦ Πορφύρας): «Μετά τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, αντιμετωπίζουμε τον Άρη, μία ομάδα με ραγδαία εξέλιξη τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα τη περσινή σεζόν, που έφτασε μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος. Με την προσθήκη και της Μοντάνιο φέτος έχει γίνει ακόμα πιο δυνατός. Είναι ένα παιχνίδι που δεν έχουμε να χάσουμε απολύτως τίποτα, θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί των καλών εμφανίσεων και πιστεύω πως ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο θα παρακολουθήσει όμορφο θέαμα».

Στέλιος Κουτουνίδης (ΑΣ Άρης): «Η εβδομάδα κύλησε κανονικά. Είναι άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι. Όλες οι ομάδες έχουν φιλοδοξίες στην αρχή και στη συνέχεια ξεχωρίζουν στη βαθμολογία. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ