1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-11-2018 18:11

Επιστροφή στο πρωτάθλημα για τον ΑΟ Θήρας κόντρα στον ανταγωνιστικό Αίαντα

Λίγες ημέρες μετά την ιστορική του πρόκριση στους «32» του Challenge Cup, ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται στη Σαντορίνη τον Αίαντα Ευόσμου (17/11, 19.00 live streaming neasantorinis.gr).
Η ομάδα του Μπράνκο Γκάιτς μεσοβδόμαδα νίκησε για δεύτερη φορά την κυπριακή ΑΕ Λεμεσού με 3-0 σετ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα την 3η αγωνιστική ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον Πανναξιακό και θέλει μπροστά στον κόσμο της να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Η Καναδή πασαδόρος, Μέγκαν Κιρ, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και είναι στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού.

Ο Αίαντας που απέσπασε βαθμό την προηγούμενη εβδομάδα στην έδρα του Άρη, δίνει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τον Εύοσμο. Η αποστολή της ομάδας αναχώρησε από το πρωί της Παρασκευής για τη Σαντορίνη, με τον Ηλία Ζωλασταθιάδη να υπολογίζει όλες του τις αθλήτριες στην σαββατιάτικη αναμέτρηση.

Πριν την έναρξη του αγώνα, η διεθνής κεντρική του ΑΟ Θήρας, Μελίνα Εμμανουηλίδου, θα βραβευτεί για την ανάδειξή της ως MVP της 2ης αγωνιστικής.

«Να ανέβει η ψυχολογία μας»

Μπράνκο Γκάιτς (ΑΟ Θήρας): «Το θέμα το δικό μας είναι περισσότερο ψυχολογικό και όχι αγωνιστικό. Στη τακτική μας δεν έχουμε πρόβλημα, οι αθλήτριες μου γνωρίζουν βόλεϊ. Πρέπει στο ψυχολογικό κομμάτι περισσότερο να δουλέψουμε για να πάρουμε τη νίκη. Η συγκέντρωση μας πρέπει να είναι στον δικό μας τρόπο παιχνιδιού στο σερβίς, μπλοκ-άμυνα και αν τα κάνουμε σε καλό βαθμό, θα πάρουμε τη νίκη που την χρειαζόμαστε».

«Στο μυαλό μας μόνο η νίκη»

Ηλίας Ζωλασταθιάδης (ΑΠΣ Αίας): «Άλλο ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στη σειρά. Έχουμε δείξει όμως ότι μπορούμε να απειλήσουμε κάθε ομάδα φέτος και στο μυαλό μας είναι όπως κάθε εβδομάδα μόνο η νίκη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ