1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-11-2018 18:52

Με φόρα απο την Ευρώπη ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πορφύρα

Οι δύο σύλλογοι του Πειραιά, Ολυμπιακός και Πορφύρας αναμετρούνται στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague (10/11, 18.00). Ο αγώνας θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το OSFP TV στο youtube.

Οι «ερυθρόλευκες» μεσοβδόμαδα έκαναν πρεμιέρα στο Challenge Cup, επικρατώντας με 3-0 της αδύναμης Ντιετρίχ από το Λουξεμβούργο, ενώ για το πρωτάθλημα πέρασαν από τον Εύοσμο με 3-1 σετ. 

Ο Πορφύρας, μετά από δύο αγωνιστικές έχει έναν βαθμό, ωστόσο οι εμφανίσεις που πραγματοποίησε με Μαρκόπουλο εκτός και Ηλιούπολη εντός, του δίνουν αισιοδοξία ενόψει του δύσκολου προγράμματος που έχει να ακολουθήσει στο πρωτάθλημα.

 Βασίλης Πανδής (Πορφύρας): «Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος έχουμε το πιο δύσκολο πρόγραμμα σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας. Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος, καλούμαστε να παίξουμε το πιο δύσκολο παιχνίδι στο Ρέντη με τον τρεμπλούχο Ολυμπιακό.

Σκοπός είναι να επιβεβαιώσουμε την καλή εικόνα των δύο πρώτων αγώνων και να φανούμε ανταγωνιστικότεροι από την ομάδα που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός μεσοβδόμαδα για το Challenge Cup».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ