1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-04-2013 19:48

«Πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»

Η Ανθή Βασιλαντωνάκη μίλησε στην εφημαρίδα «Πράσινη» για την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Παναθηναϊκό, αλλά και το όνειρό της να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα.

Tώρα που έχει τελειώσει το Πρωτάθλημα πως ήταν η πρώτη σου χρονιά στην Α1 Γυναικών;

«Είμαι πολύ χαρούμενη από την παρουσία μου στον Παναθηναϊκό φέτος καθώς νομίζω ότι η ομάδα με βοήθησε πολύ να κάνω μια καλή χρονιά. Πήρα αρκετές εμπειρίες και το ήθελα αυτό. Όμως δεν επαναπαύομαι συνεχίζουμε ακόμη καλύτερα, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να «μάχεται» για την παραμονή του, αλλά να πρωταγωνιστεί».

Φοβήθηκες κάποια στιγμή φέτος πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην πετύχαινε τον στόχο της παραμονής του στην κατηγορία;

«Κάποια στιγμή μέσα στην χρονιά φοβήθηκα. Αλλά ποτέ δεν έχασα το κουράγιο μου όπως και τα άλλα κορίτσια στην ομάδα. Και αφού τα καταφέραμε ανακουφιστήκαμε πολύ, γιατί αξίζαμε να μείνουμε στην κατηγορία».

Πως ένιωσες όταν ο Παναθηναϊκός στο φινάλε του Πρωταθλήματος νίκησε την ΑΕΚ και κατάφερε να τερματίσει στην 5θέση;

«Πρώτα ένιωσα μια μεγάλη ανακούφιση. Μια λύτρωση και στη συνέχεια μια τεράστια χαρά. Η ΑΕΚ ήταν αήττητη μέχρι εκείνη τη στιγμή και αυτό δίνει ιδιαίτερη αξία στην νίκη μας. Ήταν το παιχνίδι που παίξαμε τελείως ελεύθερα και το ευχαριστηθήκαμε πολύ και εμείς και ο κόσμος μας».

Ποια ήταν η καλύτερη στιγμή στη φετινή σεζόν και ποια η χειρότερη;

«Όταν κερδίσαμε τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, ήταν απίστευτες στιγμές που δεν θα τις ξεχάσω ποτέ. Ενώ χειρότερη στιγμή ήταν η ήττα από τα Βριλήσσια».

Γιατί αποφάσισες να ανανεώσεις τη συνεργασία σου με τον Παναθηναϊκό και ποιοι οι στόχοι σου τα επόμενα δύο χρόνια;

«Ο Παναθηναϊκός ήταν η πρώτη προτεραιότητά μου φέτος, επειδή πίστεψε σε εμένα πέρσι και με βοήθησε να εξελιχθώ σαν αθλήτρια. Πρόκειται για μια ομάδα με τεράστια ιστορία, που έχει πάρει πολλά πρωταθλήματα και είναι πολυνίκης στην Ελλάδα. Θέλω  πολύ και εύχομαι να βοηθήσω και εγώ, ώστε να την οδηγήσουμε και πάλι ψηλά στην κορυφή, όπου αξίζει να βρίσκεται!Ελπίζω να ζήσω και εγώ ένα πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ