1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-11-2018 18:23

«Μονομαχία» Γκουίτζι - Χίπε στον Εύοσμο

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα στο κλειστό του Ρέντη από τον Άρη με 3-2 σετ, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει στον Εύοσμο τον τοπικό Αίαντα, ο οποίος την 1η αγωνιστική έφυγε από την Ηλιούπολη με τη νίκη στο τάι μπρέικ.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η «μονομαχία» των δύο διαγώνιων, της Σάσκια Χίπε του Ολυμπιακού και της Μαρτίνα Γκουίτζι του Αίαντα.

Τη σεζόν 2017-18, η ομάδα του Ηλία Ζωλασταθιάδη ήταν η μοναδική που κατάφερε να πάρει δύο σετ από τις «ερυθρόλευκες» και να τις υποχρεώσει στην απώλεια βαθμού.

Στα ευχάριστα για τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς η επιστροφή της Στέλλας Χριστοδούλου στις προπονήσεις και θα ταξιδέψει κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή στη Θεσσαλονίκη.

Ηλίας Ζωλασταθιάδης (ΑΠΣ Αίας): «Έχει ξεκάθαρο φαβορί ο αγώνας όπως επίσης και το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που μπορεί να διορθώσει πολύ γρήγορα όλες τις αγωνιστικές του αδυναμίες, το θέμα είναι βέβαια ότι και εμείς έχουμε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι μας, που μπορούν να μας δώσουν αισιοδοξία ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι, κάτι που δεν συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια».

Στέλλα Χριστοδούλου (Ολυμπιακός ΣΦΠ) στο olympiacossfp.gr: «Σίγουρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος δεν κάναμε ένα καλό ξεκίνημα αφού δεχθήκαμε την πρώτη ήττα από τον Άρη. Από κει και πέρα θεωρώ ότι μια ήττα σε μια μεγάλη ομάδα μπορεί να κάνει καλό, καθώς μπορεί να μας αφυπνίσει όλες. Ήδη προετοιμαζόμαστε πολύ σκληρά αυτή την εβδομάδα και είμαστε έτοιμες για το επόμενο παιχνίδι με τον Αίαντα Ευόσμου, αλλά και το ευρωπαϊκό που ακολουθεί την επόμενη Τετάρτη. Νομίζω ότι η ομάδα είναι έτοιμη και έχει το επίπεδο να διαχειριστεί αυτή την ήττα και να δείξει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια. Έχουμε εστιάσει στους στόχους μας είμαστε έτοιμοι για αυτούς και έχουμε μια πολύ μεγάλη σεζόν μπροστά μας».

Volleyleague Γυναικών - 2η αγωνιστική

Σάββατο 3 Νοεμβρίου

ΔΑΚ Ευόσμου 17.00: ΑΠΣ Αίας Ευόσμου - Ολυμπιακός ΣΦΠ
Διαιτητές: Παπαδόπουλος Αρ., Βασιλειάδης, Παρατηρητής: Τσοπάνογλου, Επόπτες: Λούμσι, Παπαδόπουλος Χ., Γραμματεία: Γούβαλη.

Κορίνθου 19.00: ΑΣΠ Κόρινθος - ΑΟ Ηλυσιακός
Διαιτητές: Κτενάς, Καραγιαννόπουλος, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Κούγιας, Λιόντου, Γραμματεία: Κτενά.

Γ. Γεννηματάς 19.00: ΑΣΠ Θέτις Βούλας - ΑΟ Μαρκοπούλου
Διαιτητές: Κυριοπούλου, Λιδωρικιώτη, Παρατηρητής: Τσιντομηνάς, Επόπτες: Μπεντιανταγκάρ, Ρηγόπουλος, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

ΔΑΠΠΟΣ 19.00: ΑΟ Θήρας - ΑΣ Άρης
Διαιτητές: Πρέντζας, Σταρίδας, Παρατηρητής: Περρός, Επόπτες: Δρόσος, Χατζηδούκας, Γραμματεία: Τζακωνιάτου.

Π. Σαλπέας 20.00: ΑΟΦ Πορφύρας - ΓΣ Ηλιούπολης
Διαιτητές: Ράντσιου, Μουλά Ειρ., Παρατηρητής: Τσιμπινός, Επόπτες: Δραγουμάνος, Παπαγιαννόπουλος, Γραμματεία: Λυκούδη.

Κυριακή 4 Νοεμβρίου

ΔΑΚ Κυμίνων 19.00: ΑΣ Μακεδόνες Αξιού - ΑΟΝ Πανναξιακός
Διαιτητές: Δανιηλίδου, Ισκάς, Παρατηρητής: Βανδώρος, Επόπτες: Κακάτσιου, Μπουγιούκας, Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ