1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-09-2018 00:08

H Μπεσίκτας κατέκτησε το BVA Cup και πέρασε Τσάλεντζ Καπ

Η τουρκική Μπεσίκτας κατέκτησε το Βαλκανικό κύπελλο γυναικών που διοργανώνει κάθε χρόνο η Βαλκανική Ενωση Πετοσφαίρισης (BVA) και εξασφάλισε την πρόκριση της στο Τσάλεντζ Καπ γυναικών όπου βρίσκονται ο Ολυμπιακός, ο Άρης ο και ο Α.Ο.Θήρας.

Το Βαλκανικό κύπελλο έγινε στην πόλη Κίλιαν του Κοσόβου και η Μπεσίκτας νίκησε τις άλλες δύο ομάδες του φάιναλ-3 της τελικής φάσης.

Την πρώτη ημέρα του τουρνουά η Μπεσίκτας νίκησε την οικοδέσποινα Κίλιαν με 3-0 (25-22, 25-10, 25-23). Στη συνέχεια η Λουγκόι νίκησε την Κίλιαν με 3-0 (25-21, 25-12, 25-14) και στον αγώνα που ήταν σαν τελικός η Μπεσίκτας νίκησε την CSM Λουγκόι με 3-0 (25-13, 25-19, 25-19) και κατέκτησε τον τίτλο και το εισιτήριο για το Τσάλεντζ Καπ όπου θα αντιμετωπίσει στον προκριματικό γύρο την Kαστριότι Φεριζάι που σημαίνει πως θα πρέπει να ταξιδέψει και πάλι στο Κόσσοβο.

 

Πολυτιμότερη παίκτρια του τουρνουά αναδείχτηκε η Μία Γιέρκοφ που σήκωσε και το τρόπαιο (φωτό).

Εφόσον η Μπεσίκτας επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και περάσει την Καστριώτι στον προκριματικό γύρο του Τσάλεντζ Καπ θα έχουμε τουρκικό εμφύλιο στον Α΄ γύρο καθώς θα αντιμετωπίσει την τουρκική ΒΒSK Αϊντίν.

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός και ο Α.Ο.Θήρας θα δώσουν τους πρώτους αγώνες τους 6 Νοεμβρίου στον προκριματικό γύρο. Στην επόμενη φάση (Α΄φάση) θα μπει και ο Άρης και εφόσον περάσει και περάσει και ο Ολυμπιακός θα έχουμε ελληνικό εμφύλιο στις αρχές Δεκεμβρίου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ