1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-08-2018 22:59

Με προπονητή τον Κουτουνίδη και... ορεξάτη την Μοντάνο ξεκίνησε ο Άρης

Με προπονητή τον Στέλιο Κουτουνίδη και 12 αθλήτριες παρούσες, ξεκίνησε την Δευτέρα 20 Αυγούστου την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν ο Άρης.
Ο «κιτρινόμαυρες» με γνώμονα την περυσινή πετυχημένη χρόνια με την κατάληψη της 2ης θέση στο πρωτάθλημα της Volleyleague Γυναικών και την κατάκτηση όλων των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων (νεάνιδες, κορασίδες, παγκορασίδες), έπιασε δουλειά στο γήπεδο του στίβου, υπό την καθοδήγηση του γυμναστή της ομάδας Νίκο Γκιώση.

Ο Στέλιος Κουτουνίδης ανέλαβε να οδηγήσει τον Άρη σε μία εξίσου πετυχημένη χρονιά στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Η Μαντλέιν Μοντάνο επέστρεψε ορεξάτη μετά από 11 χρόνια στον Άρη και μαζί με την αρχηγό της ομάδας, Βερόνικα Χουντιμά, θα ηγηθούν την φετινή χρονιά.

Το παρών έδωσαν όλες οι αθλήτριες που θα στελεχώσουν το φετινό ρόστερ της ομάδας, με μοναδική απούσα την Έλενα Μπάκα, η οποία έχει επιπλέον ημέρες ξεκούρασης μετά τη σεζόν που είχε η ίδια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα beach volley και στις διεθνείς διοργανώσεις στην άμμο που συμμετείχε.

Οι 12 αθλήτριες που ξεκίνησαν προετοιμασία: Μοντάνο, Χουντιμά, Μεταξά, Πήττα, Γουγου΄ση, Χίτζιου, Ζωΐδου, Τζούριτς, Κάπα, Βασιλείου, Πετρινόλη, Παπαδοπούλου.

Στην πρώτη συνάντηση της ομάδας βρέθηκε και ο πρόεδρος του Άρη, Γιάννης Ρεντζεπέρης μαζί με τον τιμ μάνατζερ Γιάννη Γιάννακη, με τον ισχυρό άνδρα των «κιτρινόμαυρων» να εύχεται αθλήτριες και το προπονητικό τιμ καλή επιτυχία στη σεζόν που έρχεται.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ