1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-04-2013 08:54

Το πάρτυ των Μακεδόνων και η λιμουζίνα (φωτό)

Θεσσαλονίκη. Του Γιώργου Γκολέμα:
Οι Μακεδόνες Αξιού γιόρτασαν το μεσημέρι της Κυριακής 21ης Απριλίου την παραμονή τους στην Α1 κατηγορία,

στην «Μαύρη Τρύπα» στα Λαδάδικα μαζί με τον Γιάννη Χατζόπουλο και την μπάντα του με έντεχνο ροκ και μαζί τους ολόκληρος ο Δήμος Αξιού για τα κορίτσια του που κρατάνε τη σημαία του αθλητισμού στο πιο ψηλό σημείο.

Στο χώρο που έγινε το πάρτυ οι αθλήτριες  πήγαν με λιμουζίνα που είχε κλείσει χορηγός της ομάδας, ο κύριος Γιώργος Καραγιάννης, και η οποία είχε αναχωρήσει από τα γραφεία της ομάδας στα Κύμινα. Το πάρτυ είχε κέφι και πήρε φωτιά από τις εντυπωσιακές αθλήτριες των Μακεδόνων.

Μαζί με την διοίκηση των Μακεδόνων στη γιορτή αυτή παρευρέθησαν οικονομικοί παράγοντες της περιοχής, όπως και διευθυντές επιχειρήσεων σε μία προσπάθεια που κάνει η διοίκηση να προσελκύσει χορηγούς για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Φυσικά στο πάρτυ των Μακεδόνων παρευρέθησαν και οι φίλοι του βόλεϊ καθώς και φίλοι των αθλητριών και της Διοίκησης που πέρασαν ευχάριστες ώρες μαζί με τους.

Στο πάρτυ βρέθηκαν ο πρόεδρος των Μακεδόνων Νίκος Ποντίκας, ο έφορος της ομάδας Λεωνίδας Μαλιγκάνης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ