1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-05-2018 16:26

Προσκεκλημένοι της Βακίφμπανκ 30 Ελληνες για το Τσάμπιονς Λιγκ στο Βουκουρέστι

Μπορεί το ελληνικό γυναικείο βόλεϊ να μην έχει εκπρόσωπο στο Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών και ειδικά στο φάιναλ-4 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης αλλά χάρις τις πρωτοβουλίες του Πάρη Ευαγγελίου οργανώνεται μία από τις μεγαλύτερες αποστολές στο εξωτερικό.

 

Ο γνωστός παράγοντας του Μαρκόπουλου που από το 2009 έχει παρακολουθήσει επτά φάιναλ-4 Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών εξασφάλισε 25 εισιτήρια από την τουρκική Βάκιφμπανκ με τους παράγοντες της οποίας διατηρεί άριστες σχέσεις. Τα περισσότερα έχουν κλείσει προπονητές κυρίως από τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρειο Ελλάδα μεταξύ αυτών ο προπονητής του ΠΑΟΚ Τάκης Φλώρος, ο προπονητής του Άρη Γιάννης Τσαϊρέλης, ο μάνατζερ του Άρη Γιάννης Γιαννάκης, ο προπονητής των κλιμακίων Γιάννης Πετίδης, οι βολεϊμποίστες Αντιφάκος, Χρυσάφης που ασχολούνται και με την προπονητική στο γυναικείο βόλεϊ αλλά και άλλη γνωστοί προπονητές.

Επίσης αναμένεται να ταξιδέψει στο Βουκουρέστι και ο Γιάννης Νικολάκης. «Είναι μία μοναδική εμπειρία και μία μεγάλη ευκαιρία για να παρακολουθήσει κανείς υψηλού επιπέδου γυναικείο βόλεϊ αλλά και να κάνει γνωριμίες με παράγοντες, μάνατζερ και προπονητές. Παράλληλα γίνονται και μεγάλες εκδηλώσεις όπως το Γκαλά της Mikasa, ενώ θα βρισκόμαστε στο ξενοδοχείο των αποστολών. Από στην Βακιφμπανκ πήρα 25 εισιτήρια αλλά υπολογίζω πως θα βρίσκονται πάνω από 30 άτομα από την Ελλάδα, κυρίως προπονητές», είπε στο volleynews.gr ο Πάρης Ευαγγελίου.

Στο φάιναλ-4 βρίσκονται δύο τουρκικές ομάδες, η Βακίφμπανκ και η Γαλατά οι οποίες έχουν προμηθευτεί από 600 εισιτήρια έκαστη. Οικοδέσποινα είναι η ρουμανική CSM Βόλεϊ Αλμπα Μπλάι η οποία στον πρώτο ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την Γαλατά και στον δεύτερο ημιτελικό θα είναι η ιταλική Κονελιάνο που θα αντιμετωπίσει τη Βακιφμπανκ. Οι ημιτελικοί θα γίνουν το Σάββατο 5 Μαΐου και οι τελικοι την Κυριακή 6 του μήνα. Οι αγώνες θα μεταδοθούν από το laola1.tv

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ