1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-05-2018 13:49

Η Αννα Φωτεινού ανανέωσε με τον Πορφύρα

H Aννα Φωτεινού ανανέωσε την συνεργασία της με τον Πορφύρα και για την σεζόν 2018-19 κι έτσι θα παραμείνει για τρίτη συνεχή χρονιά. Την σχετική ανακοίνωση  για την παθιασμένη κεντρική, έκανε ο σύλλογος του Πειραιά μέσω του porfyrasvolley.blogspot.com:

«Το τμήμα βόλεϊ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια-κόσμημα Αννα Φωτεινού, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα μας στην Α1 Εθνική Κατηγορία, παίζοντας για 3η συνεχόμενη σεζόν με την κοκκινόμαυρη φανέλα του Πορφύρα.

Η 32χρονη Πειραιώτισα κεντρική και αρχηγός της ομάδας μας, όπως και πέρσι έτσι και φέτος, έδειξε έμπρακτα την επιθυμία της να συνεχίσει να είναι στον Πορφύρα, με σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

«Αμεσα, με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, είχα ως πρώτη προτεραιότητα να συμφωνήσω με τον σύλλογο με τον οποίο έζησα όμορφες στιγμές.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνισθώ με τον Πορφύρα έχοντας ως ατομικό στόχο την επίτευξη του ομαδικού στόχου. Περιμένω με ζήλο την έναρξη της προετοιμασίας. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα, με υγεία», δήλωσε η Άννα Φωτεινού.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ