1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-04-2018 13:17

Τέλος εποχής στον Ηρακλή Κηφισιάς

Μετά από 13 χρόνια στο τιμόνι του Ηρακλή Κηφισιάς, ο πρόεδρος Αιμίλιος Μαυριτσάκης υπέβαλε την παραίτησή του.


«Ευελπιστώ ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές θα βρεθούν κατάλληλα και ικανά άτομα που θα μπορέσουν να αναλάβουν και να βοηθήσουν τον σύλλογο», αναφέρει στην επιστολή παραίτησής του. Υπενθιμίζουμε ότι την επόμενη σεζόν, ο Ηρακλή Κηφισιάς θα αγωνιστεί στη Pre League καθώς αποχώρησε στα μέσα της σεζόν από την Volley League.

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης του Αιμίλιου Μαυριτσάκη:

«Αγαπητέ Γενικέ Γραμματέα,

Μετά λύπης μου υποβάλλω την παραίτησή μου από το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Κηφισιάς «Ο Ηρακλής» για προσωπικούς λόγους, με άμεση ισχύ.

Παρακαλώ όπως προχωρήσετε άμεσα σε Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό του Διοικητικού Συμβουλίου και την διενέργεια Εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοκητικού Συμβουλίου.

Ευελπιστώ ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές θα βρεθούν κατάλληλα και ικανά άτομα που θα μπορέσουν να αναλάβουν και να βοηθήσουν τον σύλλογο.

Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να υπηρετήσω το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου από το 2005 έως σήμερα και απευθύνω τις καλύτερες ευχές μου για διαρκή επιτυχία.

Παρακαλώ το νέο Δ.Σ όπως εξετάσει την πολύχρονη προσφορά μου στον σύλλογο και με προτείνει ως επίτιμο πρόεδρο του συλλόγου.

Με εκτίμηση

Αιμίλιος Μαυριτσάκης

Πρόεδρος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ