Εκτυπώστε τη σελίδα
10-04-2018 20:24

Πλέι οφ: Για την ισοφάριση ο ΑΟ Θήρας για την πρόκριση ο Άρης

Πράξη δεύτερη την Τετάρτη 11/4 στην ημιτελική σειρά της Volleyleague Γυναικών με τον ΑΟ Θήρας να φιλοξενεί τον Άρη στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ.

Οι "κιτρινόμαυρες" έχουν ήδη κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος και χρειάζονται ακόμα μία νίκη για να "σφραγίσουν" την πρώτη τους παρουσία στα τελικά του θεσμού. Στον πρώτο ημιτελικό νίκησαν στο ΔΑΚ Πυλαίας με 3-1 σετ.

Ο ΑΟ Θήρας, δίνει τον δικό του "τελικό" με σκοπό να πάρει τη νίκη και να ισοφαρίσει την σειρά σε 1-1. Η ομάδα της Σαντορίνης θέλει να παρουσιαστεί με μεγαλύτερη συγκέντρωση σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση και να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να διεκδικήσει την δεύτερη παρουσία της στον τελικό του πρωταθλήματος .

Γιώργος Ρούσης (ΑΟ Θήρας): «Θέλουμε τη νίκη για να επιστρέψει η σειρά στη Θεσσαλονίκη. Έχουμε προετοιμαστεί, μπορούμε να τα καταφέρουμε με τη βοήθεια και του κόσμου μας για να ισοφαρίσουμε και να διεκδικήσουμε το εισιτήριο για τον τελικό εκτός έδρας».

Γιάννης Τσαϊρέλης (Άρης): «Ξέρουμε ότι πάμε να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε μία δύσκολη έδρα. Δεν ξεκουραστήκαμε πολύ στις γιορτές του Πάσχα και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα.Η Σαντορίνη είναι καλή ομάδα, παίζει στην έδρα της και ελπίζουμε να είναι το τελευταίο για εμάς σε αυτή την σειρά»

Θήρας , 19.00 ΑΟ Θήρας - ΑΣ Αρης Διαιτητές: Μουλά Λ.-Καπάνταης. Παρατηρητής: Πολίτης. Επότπες: Μουστάκη, Δρόσος. Γραμματεία: Χάλκου.

Σχετικά άρθρα