Εκτυπώστε τη σελίδα
04-04-2018 11:56

Ελένη Ζέτου: «Πρότυπο οι ακαδημίες του Άρη»

Η Ελένη Ζέτου, μία από τις κορυφαίες αθλήτριες που έχουν αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδος, βρέθηκε το Σάββατο στο κλειστό της Πυλαίας για να βραβεύσει την MVP της 20ης αγωνιστικής, την πασαδόρο του Άρη Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς.

Η Ελένη Ζέτου μίλησε στο volleyball.gr και εξήρε την ομάδα του Άρη για την δουλειά που κάνει στις ακαδημίες του, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην δουλειά που γίνεται στον σύλλογο ΔΕΚΑ του Ευόσμου, στον οποίο έχει τον ρόλο της Τεχνικού Συμβούλου μαζί με την Μαρία Γαβαλά.

«Χάρηκα πολύ που είδα στον Άρη αθλήτριες του συλλόγου να αγωνίζονται στην γυναικεία ομάδα. Εκτός από τις ξένες, οι υπόλοιπες αθλήτριες είναι από τις ακαδημίες του. Επενδύει στις ακαδημίες του και είναι πρότυπο για άλλα σωματεία. Δεν κατέκτησε τυχαία δύο συνεχόμενα Πανελλήνια Πρωταθλήματα στις νεάνιδες. Γίνεται σωστή και μεθοδική δουλειά».Πλέον, η ίδια μαζί με την φίλη της και πρώην αθλήτρια Μαρία Γαβαλά, έχουν την ευθύνη των ακαδημίων του συλλόγου ΔΕΚΑ στον Εύοσμο.

«Είμαι καθηγήτρια στο Δημοκρίτειο με ειδικότητα βολεϊ και προσπαθώ να δώσω ότι μπορώ, από γνώσεις και εμπειρίες στα νέα παιδιά. Είμαι και Τεχνική Σύμβουλός σε έναν νέο σύλλογο το ΔΕΚΑ μαζί με την Μαρία Γαβαλά και γίνεται καλή και οργανωμένη δουλειά.

Ξεκινήσαμε με μικρά παιδιά στις ακαδημίες και για πρώτη φορά φέτος δημιουργήθηκε τμήμα παγκορασίδων  και κορασίδων. Στόχος ο δικός μου και της Μαρίας είναι πρώτα να αγαπήσουν τον αθλητισμό και το βόλεϊ και μετά να γίνουν πρωταθλητές. Πρώτα πρέπει να γίνουν σωστοί άνθρωποι και μετά καλοί αθλητές».

Φωτογραφία: Ευθυμία Σκορδίλη

Σχετικά άρθρα

  • Πάρτι του βόλεϊ το τουρνουά του Ερμή Ηγουμενίτσας
    Σε μια τεράστια γιορτή του βόλεϊ, ένα μεγάλο πάρτι, εξελίχθηκε το τουρνουά-θεσμός «Mini Volley Cyclon-Savas Thomazos», που διοργάνωσε ο Ερμή Ηγουμενίτσας στο κλειστό γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Τσιάβου».Γ
  • MVP της 10ης αγωνιστικής η πρωτάρα Σοφία Γκρέκα
    Η Σοφία Γκρέκα είναι η MVP της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών. H διαγώνια του Ηλυσιακού με 19 πόντους (14/30 επ., 1 άσσος, 4 μπλοκ) οδήγησε την ομάδα της στη νίκη με 3-1 σετ επί του Αίαντα Ευόσμου.
  • Επιστροφή «Μπίμπι» στην Ηλιούπολη!
    Στον ΓΣ Ηλιούπολης μετά από απουσία ενός χρόνου, επέστρεψε και πάλι η Μπίμπι Γκλιγκόροβιτς.
  • MVP της 22ης αγωνιστικής η Χριστοδούλου
    Η Στέλλα Χριστοδούλου του Ολυμπιακού μετά τον τίτλο της πολυτιμότερης παίκτριας στον τελικό του Τσαλεντζ καπ στην Προύσα, ανακηρύχθηκε και MVP της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών.
  • Η Ελένη Ζέτου βράβευσε την Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς
    Πριν την έναρξη της αναμέτρησης του Άρη με την Κόρινθο στο κλειστό της Πυλαίας, η πρώην διεθνής αθλήτρια Ελένη Ζέτου, βράβευσε την Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς για την ανάδειξή της ως MVP της 20ης αγωνιστικής.