1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-03-2018 18:13

Για το ρεκόρ ο Ολυμπιακός στον Εύοσμο

Τον Ολυμπιακό υποδέχεται στο κλειστό του Ευόσμου ο Αίαντας, στην εξ αναβολής αναμέτρησης της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών (24/3, 17.00).
Οι «ερυθρόλευκες» τρεις ημέρες μετά την πρόκρισή τους στον τελικό του Challenge Cup, στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και στοχεύει να κρατήσει το αήττητο στο πρωτάθλημα.

Ο Αίας, βρίσκεται στην έκτη θέση με 27 βαθμούς και με δύο αγώνες να απομένουν για το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, διεκδικεί το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα. 

Ηλίας Ζωλασταθιάδης (Αίας Ευόσμου): «Καταρχήν να πω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρόκρισή του στον τελικό. Μας έκανε περήφανους όλους εμάς που ασχολούμαστε με το βόλεϊ. Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός δεν θα έχει ένα τόσο εύκολο απόγευμα με εμάς, γιατί ο Αίαντας δεν έχει καμία σχέση με την Κράσνονταρ».

Στέφανι Νιέμερ (Ολυμπιακός) στο osfp.gr: «Μετά την πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup, συνεχίζονται οι υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα με ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι. Στην αναμέτρηση του Σαββάτου θα αγωνιστούμε με τη σοβαρότητα που έχουμε δείξει όλη τη χρονιά με στόχο να πετύχουμε μια ακόμα νίκη». 


ΔΑΚ Ευόσμου 17.00: Αίας Ευόσμου - Ολυμπιακός ΣΦΠΔιαιτητές: Τσιούλα - Γιώγιου. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Παπαδόπουλος Χαρ - Παπαδοπούλου Χρ. Γραμματεία: Παπαδοπούλου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ