Εκτυπώστε τη σελίδα
18-03-2018 14:23

Ο Νίκος Βαφίας βράβευσε την MVP της 18ης αγωνιστικής Σέλμπι Ντάλτον

Ο επίτιμος πρόεδρος του Πανναξιακού και ένα από τα ιδρυτική μέλη του συλλόγου, Νίκος Βαφίας, βράβευσε πριν την έναρξη της αναμέτρησης Πανναξιακός - Κόρινθος την Σέλμπι Ντάλτον, για την ανάδειξή της ως MVP της 18ης αγωνιστικής Volleyleague Γυναικών.

Σχετικά άρθρα

  • Τα νέα δεδομένα των 12 ομάδων της Volleyleague γυναικών - ποιες αθλήτριες αποχώρησαν
    Η αναστολή όλων των πρωταθλημάτων βόλεϊ, το κλείσιμο όλων των γυμναστηρίων και η απαγόρευση των προπονήσεων σε όλη την Ελλάδα λόγω του COVID-19 είχε αντίκτυπο και στα σωματεία.
  • Χειρουργήθηκε με επιτυχία η Αμερικανίδα του Πανναξιακού Ντέσα Λεγκρός
    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην Αμερικανίδα παίκτρια του Πανναξιακού ΑΟΝ, Ντέσα Λεγκρός. Η αθλήτρια της Ναξιώτικης ομάδας είχε υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου Ελλάδας ΑΟ Θήρας – Πανναξιακός, και υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση στην Ευρωκλινική Αθηνών.
  • Άνετα στους «8» ο Πανναξιακός, 3-0 τον Πορφύρα
    Ο Πανναξιακός ΑΟΝ έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα  προημιτελικά του Κυπέλλου γυναικών. Η ομάδα της Νάξου σε 66 λεπτά επιβλήθηκε 3-0 σετ του Πορφύρα ο οποίος ταξίδευσε στο νησί με 9 αθλήτριες και χωρίς τις Γιοβάνη, Γκεγκενμπάχερ, Δραγουμάνου, Θαλασσινού, Φωτεινού και Μεταξά.
  • Επεισοδιακή απόδραση του ΑΟ Θήρας απο τη Νάξο
    Δύσκολη αλλά μεγάλη νίκη πέτυχε στο «Ελ Κλάσικο» των Κυκλάδων για την 15η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών ο ΑΟ Θήρας, καθώς επικράτησε με 3-1 σετ του Πανναξιακού. ‘Ηταν η 14η νίκη για τις φιλοξενούμενες οι οποίες συνεχίζουν να είναι στον έναν βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό και στο ρετιρέ της βαθμολογίας.
  • VL Γυναικών (13η αγωνιστική): Μεγάλες συγκρούσεις σε Νάξο και Βούλα
    Οι δύο σπουδαίες μονομαχίες ανάμεσα σε Πανναξιακό-Ολυμπιακό και Θέτιδα-ΑΟ Θήρας, ειναι τα παιχνίδια που προκαλούν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την 13η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών . Αναλυτικά: