1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-03-2018 18:28

Μάχη τετράδας στα Κύμινα

Η τιτανομαχία κορυφής  των Μακεδόνων κόντρα στον ΑΟ Θήρας στο κλειστό των Κυμίνων ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Volleyleague Γυναικών (10/3, 19.00).

Η ομάδα του Μανώλη Σκουλικάρη προέρχεται από δύο εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας, λόγω του final-4 του Κυπέλλου και τρεις σερί ήττες στην Α1 από Ολυμπιακό, Αίαντα, Πανναξιακό. Στόχος για τους Μακεδόνες η επιστροφή στις νίκες για να παραμείνουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και να έχουν πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Ο ΑΟ Θήρας, μετά την διοργάνωση του Κυπέλλου που φιλοξένησε, επικεντρώνεται και πάλι στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιώργου Ρούση δείχνει ανεβασμένος βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από τους Μακεδόνες και θέλει τη νίκη για να τους προσπεράσει στον βαθμολογικό πίνακα.

Μανώλης Σκουλικάρης (Μακεδόνες): «Θα είναι ένα ντέρμπι. Ο ΑΟ Θήρας είναι σε καλή κατάσταση. Εμείς θα προσπαθήσουμε να βρούμε πάλι τον καλό ρυθμό μας. Δεν παίξαμε την προηγούμενη εβδομάδα και έχουμε αγωνιστική απραξία. Η Μάγκι Σπικς τώρα επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς. Θέλουμε τη νίκη για να παραμείνουμε στη δεύτερη θέση».

Γιώργος Ρούσης (ΑΟ Θήρας): «Οι Μακεδόνες είναι καλή ομάδα και έχουν δύσκολη έδρα. Εμείς θέλουμε τη νίκη και πιστεύω πως άμα εμφανιστούμε όπως τα τελευταία παιχνίδια θα την πάρουμε.».

Στατιστικά

Η Καραφουλίδου των Μακεδόνων ήταν η 1η σκόρερ στα επιμέρους σετ της 18ης αγωνιστικής με 9 πόντους και ήταν στο 3ο σετ του αγώνα της ομάδας της με τον Πανναξιακό.Η Χολστ των Μακεδόνων είχε την 18η αγωνιστική 71 επιθέσεις που είναι οι περισσότερες της αγωνιστικής, 45 υποδοχές, 2η στην αντίστοιχη κατηγορία πίσω από την Μαργαρίτη με 49 και 19 θετικές υποδοχές και 2η πίσω από την Ιακωβίδου με 26.

Κυμίνων , 19.00: Μακεδόνες Αξιού - ΑΟ Θήρας Διαιτητές: Σταυριανίδης-Τσιούλα

. Παρατηρητής: Καραμπαλάσης. Επόπτες: Τοσουνίδης-Κακάτσιου. Γραμματεία: Γούβαλη

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ