1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-03-2018 16:57

Θέλει διπλό στον Πειραιά για να ελπίζει για τετράδα ο Αίας

Τον Αίαντα Ευόσμου υποδέχεται στο «Π. Σαλπέας» ο Πορφύρας, για την 19η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών (10/3, 20.00).


Ο Αίας με 27 βαθμούς έχει ακόμα μαθηματικές ελπίδες να βρεθεί στην τετράδα της βαθμολογίας, ωστόσο εκτός από τους απαραίτητους βαθμούς θα χρειαστεί και συνδυασμό αποτελεσμάτων. Ο Πορφύρας, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό κρατάει την καλή εμφάνιση απέναντι στον Κυπελλούχο Ελλάδας και στοχεύει στη διάρκεια, για να μπορέσει να πάρει τη νίκη με αντίπαλο τον Αίαντα.

Βασίλης Πανδής (Πορφύρας): «Ο Αίας είναι μία καλά δομημένη ομάδα με ισορροπία σε όλες τις θέσεις και παίζει ορθολογικό βόλεϊ. Θεωρώ πως τον αδικεί η βαθμολογική θέση που έχει τώρα και θα έπρεπε να είναι πιο κοντά στη τετράδα. Είναι το φαβορί του αγώνα αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την έκπληξη».

Ηλίας Ζωλασταθιάδης (Αίας Ευόσμου): «Ο Πορφύρας έχει σταθερό σύνολο όλη τη σεζόν και είναι αξιόμαχη ομάδα. Αν θέλουμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο πρέπει να πάρουμε τη νίκη».

STATS TIPS

Την 2η της καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε η Κωνσταντινίδου του Αίαντα στο ματς με την Κόρινθο με 15 πόντους, με 12/18 66,7% επιθέσεις, 1 άσσο και 2 μπλοκ. Η καλύτερη παραμένει από την 5η αγωνιστική στην εκτός έδρας νίκη επί των Μακεδόνων που είχε 18 πόντους με 13/21 61,9% και 5 μπλοκ.

Π. Σαλπέας, 20.00: ΑΟΦ Πορφύρας - Αίας Ευόσμου
Διαιτητές: Κυριοπούλου-Πικραμένος. Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος. Επόπτες: Αλεβετσοβίτης-Δραγουμάνος. Γραμματεία: Χάλκου

Σχετικά άρθρα

  • Πορφύρας: Επιθετική ενίσχυση με την Αμερικανίδα Ζε Ομογκίμπο
    Επιστροφή στα Αμερικανικά …όπλα για τον Πορφύρα. Μετά από μια τριετία επιλογών από τη Βραζιλιάνικη αγορά (Ταϊνα Ροντρίγκεζ, Μαριάνα Μπλουμ), η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την 26 χρονη διαγώνια, Ζε Ομογκίμπο.
  • Στον Πορφύρα για δύο χρόνια η Καλλιντεράκη
    Η 19 χρονη ταλαντούχα λίμπερο Δήμητρα Καλλιντεράκη είναι ή πρώτη μεταγραφή του Πορφύρα. Η Καλλιντεράκη αγωνίστηκε την φετινή σεζόν με τον Απολλώνιο στον Ά ομιλο της  Α2 γυναικών  και μοιράστηκε την θέση με την Δανάη Βλάχου ενω συμφώνησε με τον Πειραϊκό σύλλογο για δύο χρόνια.
  • Παρελθόν και η Γιοβάνη απο τον Πορφύρα
    Μετά την αρχηγό, Άννα Φωτεινού, παρελθόν από τον Πορφύρα αποτελεί και η Μάρβη Γιοβάνη. Για την 30 χρονη (1μ81) διαγώνια και μεγάλη πρωταγωνίστρια στη φετινή σεζόν της Πειραϊκής ομάδας, η διοίκηση του Πορφύρα την αποχαιρέτησε με την παρακάτω ανακοίνωση:
  • Πορφύρας: Με Πανδή και Καλλή στον πάγκο του και τη νέα σεζόν
    Με το επιτυχημένο δίδυμο Βασίλη Πανδή και Πόπη Καλλή, θα πορευτεί και τη νέα σεζόν 2020-21, ο Πορφύρας. Η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά, η οποία μετά την οριστική διακοπή της Α1 γυναικών λόγω της πανδημίας που ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ, τερμάτισε στην 8η θέση με 21 βαθμούς σε 19 αγώνες, ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τους δύο προπονητές και ανέβασε στην ιστοσελίδα της, την παρακάτω ανακοίνωση:
  • «Ημερολόγιο Καραντίνας» από τον Πορφύρα
    Η ανατροπή της καθημερινής μας ζωής από την επέλαση του κορονοϊού, η πρωτοφανής αναστολή των πρωταθλημάτων βόλεϊ, και η υποχρεωτική καραντίνα που περνάμε όλοι, οδήγησαν την διοίκηση του Πορφύρα, στην καθιέρωση του «Ημερολογίου Καραντίνας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ