Εκτυπώστε τη σελίδα
19-02-2018 00:23

F4 ΕΠΕΣΘ: Σήκωσε την κούπα ο Άρης στις κορασίδες

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και έβδομη συνολικά, ο Άρης κατέκτησε το πρωτάθλημα Κορασίδων ΕΠΕΣΘ, επικρατώντας της Ελπίδας Αμπελοκήπων με 3-1 σετ (23-25, 25-14, 25-19, 25-12).

MVP αναδείχθηκε η Ελένη Μπάκα του Άρη, ενώ ο προπονητής των νικητών, Γιάννης Τσαϊρέλης δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τον έβδομο μας τίτλος και που θα εκπροσωπήσουμε την Ένωση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Σήμερα ο πρόεδρος μας κ. Ρετζεπέρης έχει γενέθλια και του αφιερώνουμε τον τίτλο.

Θέλω πολύ να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου Θοδωρή Παπαδημητρίου που δουλεύει καθημερινά με αυτά τα παιδιά. Ήταν ένας δύσκολος τίτλος, καθώς είχαμε την απουσία της βασικής μας διαγώνιας, αλλά τα παιδιά τα έδωσαν όλα και φτάσαμε εδώ. Δεν ήταν καθόλου εύκολο.

Έπεται συνέχεια και μακάρι να είμαστε στα τελικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος, θέλει υπομονή. Συγχαρητήρια και τις άλλες ομάδες για την πρόκριση τους».

Διαιτητές: Μπέλλος, Τσιούλα, Καρακούλια

Άρης (Τσαϊρέλης): Μπάκα, Κωνσταντίνου, Νταντουλα, Παπαδοπούλου, Λιούνη, Βάνη, λ Πετρινόλη, Στίγγα, Σιδοπούλου, λ Γκιάτα.

ΑΣ Ελπίς (Χρυσομαλλίδης): Σουπιώνη, Αρμουτσή, Ράντοβιτς, Αθανασιάδου, Δριντσούδη, Χριστοδούλου, λ Ιασωνίδου, Πυργιώτη, Τάτση, Καλομοίρη, Γούση, λ Θωμαΐδου.

Σχετικά άρθρα