Εκτυπώστε τη σελίδα
13-04-2013 21:07

«Το πίστευα από τον Αύγουστο» (video)

Σαντορίνη, Αποστολή: Αντώνης Αραβαντινός
Χαρούμενος και δικαιωμένος ήταν μετά την κατάκτηση του νταμπλ από τον Ολυμπιακό, ο προπονητής της ομάδας, Τέλης Σωτήρχος.
«Σήμερα η ομάδα έγραψε ιστορία κατακτώντας το πρώτο νταμπλ του Ολυμπιακού. Οι παίκτριες ήταν εκπληκτικές και πέτυχαν αυτόν τον άθλο. Επί 18 ημέρες παίξαμε έξι συνεχόμενα κρίσιμα παιχνίδια και καταφέραμε να κερδίσουμε και τα έξι. Σήμερα δεν παίξαμε κόντρα στον αντίπαλο μόνο, αλλά και στην κόπωσή μας. Παρόλα αυτά οι κοπέλες κατάφεραν και υπερκέρασαν την κούραση, υπερέβαλλαν εαυτό, είχαν θέληση και πείσμα, και έφεραν την μεγάλη επιτυχία. Πολλά συγχαρητήρια στις κοπέλες, το μέλλον τους ανήκε. Αυτή η επιτυχία είναι συνολική και θέλω να αναφερθώ στους συνεργάτες μου και να τους ευχαριστήσω για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε. Στον μάνατζερ κύριο Κατσιούρα Νίκο, στον συνεργάτη μου προπονητή Στέλιο Ατσιδαύτη, στον στατιστικολόγο Γιάννη Αθανασόπουλο, στον γυμναστή Κυριάκο Μοντεσίδη, στη φυσιοθεραπεύτρια Τζούλια Βέρτα, στον φροντιστή Βαγγέλη Ρούσσο καθώς και στον γιατρό μας, τον κύριο Τσικούρη Γιώργο».

«Αυτή η ομάδα χτίστηκε το καλοκαίρι και πιστέψαμε σε αυτήν και η διοίκηση και εγώ και το κρατήσαμε ως στο τέλος, παρότι περάσαμε δύσκολες στιγμές. Η διοίκηση στήριξε την ομάδα και εμένα προσωπικά και η δικαίωση ήταν να φέρουμε στο Λιμάνι το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του Ολυμπιακού στο γυναικείο βόλεϊ. Ευχαριστώ και τον κόσμο που στα κρίσιμα σημεία ήταν ο έβδομός μας παίκτης. Ήξερα πως το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Είχα μιλήσει στις παίκτριές μου και τους ειχα πει πως το παιχνίδι χρειάζεται υπομονή και γερά νεύρα καθώς και θέληση που είχαν δείξει στα προηγούμενα παιχνίδια. Πίστευα στην ομάδα μου, πίστεψαν και οι κοπέλες και δικαιωθήκαμε».

«Το πίστευα από τον Αύγουστο, χωρίς να ξέρω αν θέλαμε τρεις, τέσσερις ή πέντε νίκες. Πίστευα πως μπορούμε να κάνουμε πολλά και η ομάδα το απέδειξε. Το καλοκαίρι είχα πει πως η ψαλίδα με την ΑΕΚ έχει κλείσει. Δεν έγινε στα πρώτα τρία παιχνίδια στα οποία χάναμε οριακά και στις λεπτομέρειες. Αλλάξαμε κάποια πράγματα μετά την τρίτη ήττα μας από την ΑΕΚ και στο τέλος δικαιωθήκαμε».

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link ola kokkina Σάββατο, 13 Απριλίου 2013 18:41 posted by ola kokkina

    A ρε Τέλη με μοναδικό μεγάλο ονόμα την Τένεβα τα τελευταία δύο χρόνια τους έκλεισες το σπίτι.Είχαν Μπορβίντσεκ,Κις και την Ντόγκανιτς πέρσι παίκτριες με τεραστια εμπειρία από κούπες και το μόνο που πήραν ένα πρωτάθλημα που όταν βρήκε ρυθμό η Ράντι αφού ήρθε στα μίσα της σεζόν είχε κριθεί.Τους πήρες το κύπελλο για πλάκα, φέτος με μυθική ανατροπή το πρωτάθλημα και κύπελλο και εν ΤΕΛΗ το νταμπλ. Μπράβο στις μοναδικές 12 παίκτριες που έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν και το αποτέλεσμα σας δικαίωσε.

    Αφού έχουμε Τέλη η ΑΕΚ νταμπλ δεν παίρνει όσο και να θέλει !

    http://www.youtube.com/watch?v=6bwlMS7rWCE