Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
16-02-2018 19:55

Ματς γοήτρου στον Πειραιά

Με την αναμέτρηση του Πορφύρα με το Μαρκόπουλο στο «Π. Σαλπέας» κλείνει το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Volleyleague Γυναικών.


Η πειραϊκή ομάδα με 11 βαθμούς είναι όγδοη στη βαθμολογία, τρεις βαθμούς επιπλέον από το ένατο Μαρκόπουλο. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στα Μεσόγεια, ο Πορφύρας είχε φύγει νικητής με 3-2 σετ. Μοναδική απουσία για την ομάδα του Κώστα Σωτηρόπουλου, η Βασιλική Διάλλα που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, η Μαριαλένα Δραγουμάνου, θα βραβευτεί για την ανάδειξή της ως MVP της 16ης αγωνιστικής.

Βασίλης Πανδής (Πορφύρας): «Το Μαρκόπουλο είναι μία νεανική ομάδα με πολύ ενθουσιασμό, στοιχεία που την κάνουν επικίνδυνη. Θεωρώ ότι είμαστε το φαβορί λόγω έδρας αλλά θα πρέπει να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο».

Κώστας Σωτηρόπουλος (Μαρκόπουλο): «Είναι ένα παιχνίδι πρόκληση και θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση».

STATS TIPS
Με εξαίρεση την 3η και 8η αγωνιστική η Δραγουμάνου του Πορφύρα παίρνει διψήφιους πόντους για την ομάδα της. Μάλιστα συμπληρώνει 7 συνεχόμενα παιχνίδια με 10 πόντους και πάνω.

Χωρίς άσσο τελείωσε τον αγώνα το Μαρκόπουλο κόντρα στην Θήρα και έκανε νέο αρνητικό ρεκόρ πρωταθλήματος.

Π. Σαλπέας, 20.00: ΑΟΦ Πορφύρας - ΑΟ Μαρκοπούλου Διαιτητές: Μενεσλής-Ονόπας. Παρατηρητής: Πολίτης. Επόπτες: Δραγουμάνος-Κατσιάρας. Γραμματεία: Πατούχου

Σχετικά άρθρα