1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-02-2018 16:44

Δραγουμάνου: «Δικαίωση για μένα και την ομάδα το βραβείο της MVP»

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, η Μαριαλένα Δραγουμάνου του Πορφύρα, αναδείχθηκε MVP στο πρωτάθλημα της Volleyleague Γυναικών.

Η 26χρονη ακραία, πτυχιούχος φιλολογίας, μίλησε στο volleyball.gr για το πρώτο της βραβείο ως πολυτιμότερη αθλήτρια, την επιλογή της να μετακομίσει στον Πειραιά για λογαριασμό του Πορφύρα και για τους προσωπικούς της στόχους.

«Δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό ότι μπορεί να ήμουν η MVP της αγωνιστικής. Χάρηκα πολύ όμως, είναι μία δικαίωση για εμένα, τον προπονητή μου και την ομάδα. Θέλω να το αφιερώσω σε όλους τους προπονητές που είχα από όταν ξεκίνησα το βόλεϊ, στους ανθρώπους που με έχουν στηρίξει και ξέρουν αυτοί ποιοι είναι.

Μπορώ όμως να δώσω ακόμα περισσότερα και είμαι αισιόδοξη για το μέλλον» ήταν το πρώτο σχολίο της Δραγουμάνου, με την συζήτηση να πηγαίνει στο φετινό πρωτάθλημα.

«Είναι η έκτη σεζόν που παίζω στην κατηγορία και δυστυχώς το επίπεδο έχει πέσει. Στον Πορφύρα είχαμε θέσει στόχο από την αρχή του πρωταθλήματος την παραμονή μας. Πιστεύω ακόμη και αν δεν υπήρχαν οι αποχωρήσεις του Παναθηναϊκού και του Ηρακλή Κηφισιάς, ο Πορφύρας θα είχε καταφέρει τον στόχο του. Ακόμα δεν έχουμε φτάσει το μέγιστο της απόδοσής μας και δεν έχουμε δώσει το 100% που μπορούμε».

Σχετικά άρθρα

  • Πορφύρας: Επιθετική ενίσχυση με την Αμερικανίδα Ζε Ομογκίμπο
    Επιστροφή στα Αμερικανικά …όπλα για τον Πορφύρα. Μετά από μια τριετία επιλογών από τη Βραζιλιάνικη αγορά (Ταϊνα Ροντρίγκεζ, Μαριάνα Μπλουμ), η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την 26 χρονη διαγώνια, Ζε Ομογκίμπο.
  • Στον Πορφύρα για δύο χρόνια η Καλλιντεράκη
    Η 19 χρονη ταλαντούχα λίμπερο Δήμητρα Καλλιντεράκη είναι ή πρώτη μεταγραφή του Πορφύρα. Η Καλλιντεράκη αγωνίστηκε την φετινή σεζόν με τον Απολλώνιο στον Ά ομιλο της  Α2 γυναικών  και μοιράστηκε την θέση με την Δανάη Βλάχου ενω συμφώνησε με τον Πειραϊκό σύλλογο για δύο χρόνια.
  • Παρελθόν και η Γιοβάνη απο τον Πορφύρα
    Μετά την αρχηγό, Άννα Φωτεινού, παρελθόν από τον Πορφύρα αποτελεί και η Μάρβη Γιοβάνη. Για την 30 χρονη (1μ81) διαγώνια και μεγάλη πρωταγωνίστρια στη φετινή σεζόν της Πειραϊκής ομάδας, η διοίκηση του Πορφύρα την αποχαιρέτησε με την παρακάτω ανακοίνωση:
  • Πορφύρας: Με Πανδή και Καλλή στον πάγκο του και τη νέα σεζόν
    Με το επιτυχημένο δίδυμο Βασίλη Πανδή και Πόπη Καλλή, θα πορευτεί και τη νέα σεζόν 2020-21, ο Πορφύρας. Η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά, η οποία μετά την οριστική διακοπή της Α1 γυναικών λόγω της πανδημίας που ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ, τερμάτισε στην 8η θέση με 21 βαθμούς σε 19 αγώνες, ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τους δύο προπονητές και ανέβασε στην ιστοσελίδα της, την παρακάτω ανακοίνωση:
  • «Ημερολόγιο Καραντίνας» από τον Πορφύρα
    Η ανατροπή της καθημερινής μας ζωής από την επέλαση του κορονοϊού, η πρωτοφανής αναστολή των πρωταθλημάτων βόλεϊ, και η υποχρεωτική καραντίνα που περνάμε όλοι, οδήγησαν την διοίκηση του Πορφύρα, στην καθιέρωση του «Ημερολογίου Καραντίνας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ