1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-01-2018 18:41

Πορφύρας-Μακεδόνες, μέρος δεύτερο

Μέσα σε 48 ώρες, Πορφύρας και Μακεδόνες Αξιού τίθενται ξανά αντιμέτωποι, αυτή την φορά για την 14η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών.

Η ομάδα του Μανώλη Σκουλικάρη επικράτησε την Πέμπτη 25/1 με 3-0 σετ στο «Π. Σαλπέας» και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Στόχος για τους Μακεδόνες να ξεπεράσουν την κούραση από το ταξίδι και τα συνεχόμενα παιχνίδια, να πάρουν τη νίκη και να παραμείνουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ο Πορφύρας, αν και έπαιξε όμορφο βόλεϊ κατά διαστήματα στο παιχνίδι Κυπέλλου, δεν είχε διάρκεια, κάτι που θέλει στο σαββατιάτικο παιχνίδι.

Βασίλης Πανδής (Πορφύρας): «Οι Μακεδόνες θα έχουν το άγχος για να πάρουν το παιχνίδι. Εμείς θα μπούμε να παίξουμε ελεύθερα. Αν μπορέσουμε να πάρουμε κάτι θετικό, θα είναι ψυχολογική ένεση για τα επόμενα παιχνίδια που θα είναι στα μέτρα μας».Μανώλης

Σκουλικάρης (Μακεδόνες): «Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το Κύπελλο. Ο Πορφύρας θα είναι καλύτερος και πιο ξεκούραστος από εμάς. Αν πιάσουμε τα δικά μας στάνταρ απόδοσης, θεωρώ ότι θα πάρουμε τη νίκη».

 Στατιστικά

Νέο ρεκόρ σε πόντους σε ένα αγώνα έκανε η Χολστ των Μακεδόνων με τους 34 στο παιχνίδι με την Κόρινθο. Είναι η πρώτη φορά αθλήτρια που πετυχαίνει πάνω από 30 πόντους στο πρωτάθλημα. Επίσης με τις 30/64 επιθέσεις έκανε ρεκόρ στις περισσότερες επιθέσεις και τελειωμένες επιθέσεις.

Π. Σαλπέας 20.00 ΑΟΦ Πορφύρας - Μακεδόνες Αξιού 

Διατητές: Πρέντζας-Ράντσιου. Παρατηρητής: Τσιμπινός. Επόπτες: Κατσιάρας-Δραγουμάνος. Γραμματεία: Χάλκου 

Σχετικά άρθρα

  • Πορφύρας: Επιθετική ενίσχυση με την Αμερικανίδα Ζε Ομογκίμπο
    Επιστροφή στα Αμερικανικά …όπλα για τον Πορφύρα. Μετά από μια τριετία επιλογών από τη Βραζιλιάνικη αγορά (Ταϊνα Ροντρίγκεζ, Μαριάνα Μπλουμ), η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την 26 χρονη διαγώνια, Ζε Ομογκίμπο.
  • Στον Πορφύρα για δύο χρόνια η Καλλιντεράκη
    Η 19 χρονη ταλαντούχα λίμπερο Δήμητρα Καλλιντεράκη είναι ή πρώτη μεταγραφή του Πορφύρα. Η Καλλιντεράκη αγωνίστηκε την φετινή σεζόν με τον Απολλώνιο στον Ά ομιλο της  Α2 γυναικών  και μοιράστηκε την θέση με την Δανάη Βλάχου ενω συμφώνησε με τον Πειραϊκό σύλλογο για δύο χρόνια.
  • Παρελθόν και η Γιοβάνη απο τον Πορφύρα
    Μετά την αρχηγό, Άννα Φωτεινού, παρελθόν από τον Πορφύρα αποτελεί και η Μάρβη Γιοβάνη. Για την 30 χρονη (1μ81) διαγώνια και μεγάλη πρωταγωνίστρια στη φετινή σεζόν της Πειραϊκής ομάδας, η διοίκηση του Πορφύρα την αποχαιρέτησε με την παρακάτω ανακοίνωση:
  • Νέος προπονητής στους Μακεδόνες Αξιού ο Γιώργος Γεωργιάδης
    Αλλαγή προπονητή είχαμε στους Μακεδόνες Αξιού. Ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι ο διάδοχος του Γιώργου Οικονομίδη στον πάγκο της ομάδας των Κυμίνων, η οποία τερμάτισε στην έκτη θέση της Πρι Λιγκ με 24 βαθμούς.
  • Πορφύρας: Με Πανδή και Καλλή στον πάγκο του και τη νέα σεζόν
    Με το επιτυχημένο δίδυμο Βασίλη Πανδή και Πόπη Καλλή, θα πορευτεί και τη νέα σεζόν 2020-21, ο Πορφύρας. Η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά, η οποία μετά την οριστική διακοπή της Α1 γυναικών λόγω της πανδημίας που ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ, τερμάτισε στην 8η θέση με 21 βαθμούς σε 19 αγώνες, ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τους δύο προπονητές και ανέβασε στην ιστοσελίδα της, την παρακάτω ανακοίνωση:

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ