1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-12-2017 22:28

Με περίπατο στην έκτη θέση ο Αίαντας

Στην έκτη θέση της Volleyleague μετά και την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου βρίσκεται ο Αίας Ευόσμου ο οποίος είχε εύκολο έργο με3-0 κόντρα στην νεανική ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς.

Με την Έλενα Κωνσταντινίδου να παραμένει με ενοχλήσεις στο γόνατο εκτός για δεύτερο παιχνίδι, η ομάδα της Θεσσαλονίκης νίκησε 3-0 σετ και πλέον σκέφτεται τον δεύτερο γύρο.

Η ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς, παρατάχθηκε από τον υπηρεσιακό Αβραάμ Παπαδόπουλο, με αμιγώς νεανικό σχήμα, αφού δεν ταξίδευσαν στην Θεσσαλονίκη η Μανωλίνα Κωνσταντίνου, η Πένυ Ρόγκα, η Ελεάνα Γεωργαντά και η Ουκρανή Μαρίνα Ντεϊνέγκα.


Τα σετ: 3-0 (25-16, 25-13, 25-11)


*Οι πόντοι του Αίαντα προήλθαν από 9 άσσους, 44 επιθέσεις, 7 μπλοκ και 15 λάθη αντιπάλων και του Ηρακλή Κηφισιάς προήλθαν από 2 άσσους, 20 επιθέσεις, 1 μπλοκ και 17 λάθη αντιπάλων.



ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Ζωλασταθιάδης): Ανδρονικίδου 11 (10/19 επ., 1 μπλοκ, 69% υπ. - 38% άριστες), Τζούριτς 13 (10/15 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ), Βλάχου 1 (1/2 επ.), Κούση 8 (6/10 επ., 2 άσσοι), Κλέπκου 8 (6/12 επ., 2 μπλοκ, 43% υπ. - 43% άριστες), Τζιάρλη 5 (2/4 επ., 2 άσσοι, 1 μπλοκ) / Γεωργιάδου (λ, 44% υπ. - 22% άριστες), Σωτήρογλου (λ), Μάτιου 2 (2/3 επ., 50% υπ. - 50% άριστες), Ηλιοπούλου 3 (3 άσσοι), Αργυρίου 5 (5/11 επ., 50% υπ. - 50% άριστες), Χαμαλίδη, Καλαγασίδου 1 (άσσος).


ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Παπαδόπουλος): Κοντούδη 1 (1/3 επ.), Αδάμ 5 (5/20 επ.), Παπαδοπούλου 10 (8/32 επ., 2 άσσοι, 31% υπ. - 10% άριστες), Περγαντή 1 (1/5 επ.), Μερκουριάδη 3 (2/4 επ., 1 μπλοκ), Τζήμα 2 (2/6 επ., 9% υπ. - 0% άριστες) / Κόττα (λ, 40% υπ. - 27% άριστες), Καμπιλαύκα (λ, 33% υπ. - 33% άριστες), Παππά, Χολέβα, Καλαθάκη 1 (1/1 επ.). 


Δηλώσεις


Ηλίας Ζωλασταθιάδης (Αίας Ευόσμου): «Ήταν μια εύκολη επικράτηση για την ομάδα μου απέναντι σε έναν αντίπαλο που για πρώτη φορά φέτος έπαιξε με τόσο νεανική σύνθεση. Εγώ είμαι ικανοποιημένος από την σοβαρότητα που έδειξαν τα κορίτσια τα οποία νίκησαν για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι αφού οι ίδιες παίζουν σε όλα τα τμήματα του Αίαντα».


Αβράαμ Παπαδόπουλος (Ηρακλής Κηφισιάς): «Τα παιδιά που έπαιξαν στάθηκαν νομίζω με αξιοπρέπεια απέναντι στον αντίπαλο. Το διασκέδασαν και έδωσαν ότι μπορούσαν να δώσουν. Εγώ βοήθησα την ομάδα του Ηρακλή και έκατσα στον πάγκο από τη στιγμή που ο κ. Τζήμας δεν μπορούσε να έρθει σε αυτό το ταξίδι».











Σχετικά άρθρα

  • Επέστρεψε και πάλι στο Ζηρίνειο η Ευδοξία Αργυροπούλου με την φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς
    Λίγους μήνες άντεξε μακριά από το Ζηρίνειο η Ευδοξία Αργυροπούλου, και επέστρεψε πάλι σε αυτό αλλά αυτή την φορά με την φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς, και όχι με την αντίστοιχη του ΖΑΟΝ που αγωνίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια.
  • Πανίσχυρος Ηρακλής Κηφισιάς με καρέ δυνατών μεταγραφών
    Το «κτίσιμο» ενός πρωταθληματικού ρόστερ που θα του δώσει την δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο από την Α2 γυναικών στην Πρι Λιγκ συνεχίζει ο Ηρακλής Κηφισιάς. Η διοίκηση του συλλόγου των βορείων προαστίων με μπροστάρη τον πρόεδρο Βασίλη Πανάγο, ανακοίνωσε μια πολύ δυνατή μεταγραφική τετράδα που αποτελούν η πασαδόρος Ελένη Κοντούδη, η κεντρική ‘Ερρικα Γράβαρη, η πολύπειρη λίμπερο Σοφία Γκιαούρη και η ακραία Θεοδώρα Σαρακατσάνη.
  • Τα νέα δεδομένα των 12 ομάδων της Volleyleague γυναικών - ποιες αθλήτριες αποχώρησαν
    Η αναστολή όλων των πρωταθλημάτων βόλεϊ, το κλείσιμο όλων των γυμναστηρίων και η απαγόρευση των προπονήσεων σε όλη την Ελλάδα λόγω του COVID-19 είχε αντίκτυπο και στα σωματεία.
  • Volleyleague γυναικών: Ο οδηγός του 49ου πρωταθλήματος
    Το 49ο πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και οι 12 ομάδες είναι έτοιμες για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχουν τους στόχους τους. O Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός, ο ΑΟ Θήρας, ο Πανναξιακός, ο Άρης, η Θέτιδα, ο Αίαντας, ο Πορφύρας, το Μαρκόπουλο, ο Ηλυσιακός και η Ηλιούπολη θα δώσουν τη μεγάλη μάχη για τον τίτλο, την 4αδα των πλέι οφ και την παραμονή στην κατηγορία.
  • Volleyleague γυναικών: Η προσπάθεια των Μακεδόνων για σωτηρία και η επιστροφή της Μεμετζή στη Σαντορίνη
    Η κρίσιμη αναμέτρηση των Μακεδόνων με τον Πορφύρα, όσον αφορά την προσπάθεια σωτηρίας της ομάδας των Κυμίνων ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών, όπως επίσης και η επιστροφή της Ελένης Μεμετζή στη Σαντορίνη ως αντίπαλος. Αναλυτικά οι αγώνες της 20ης στροφής...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ