1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-12-2017 21:35

Χωρίς άγχος ο Πορφύρας, με φόρα ο ΑΟ Θήρας

Η αναμέτρηση του Πορφύρα με τον ΑΟ Θήρας στον Πειραιά, κλείνει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών (20/12, 20.00).

Η πειραϊκή ομάδα θέλει να κλείσει το έτος με την τέταρτη νίκη της στο πρωτάθλημα και τη δεύτερη στο «Παναγιώτης Σαλπέας». Αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα του Βασίλη Πανδή δεν υπάρχουν.

Ο ΑΟ Θήρας με 21 βαθμούς βρίσκεται στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και θέλει τη νίκη για να πανηγυρίσει την τέταρτη εκτός έδρας επιτυχία του. Ο Γιώργος Ρούσης υπολογίζει σε όλες τις αθλήτριές του.

Βασίλης Πανδής (Πορφύρας): «Η Σαντορίνη έχει πάρα πολλές διεθνείς Ελληνίδες και υψηλού επιπέδου ξένες και είναι ένα από τα φαβορί για την 2η θέση. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να κάνουμε μία παρόμοια εμφάνιση όπως στη Νάξο και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει να μας παρακολουθήσει».

Γιώργος Ρούσης (ΑΟ Θήρας): «Κλείνουμε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος κόντρα σε μία μαχητική ομάδα και εκτός έδρας. Εμείς θέλουμε τη νίκη για να τελειώσει καλά η χρονιά και να μείνουμε στους στόχους μας».

Στατιστικά

Μηδέν λάθη είχε η Θήρα στο νικηφόρο 3ο σετ με 25-9 στο ματς με την Κόρινθο. Οι 9 πόντοι της Κορίνθου προήλθαν, 8 από επίθεση και 1 από άσσο.

Η Γενιτσαρίδη της Θήρας στο παιχνίδι με την Κόρινθο πήρε 16 πόντους που είναι φετινό της ρεκόρ. Ήταν η πρώτη σκόρερ της ομάδας της στο συγκεκριμένο ματς και είναι η 2η φορά που συμβαίνει αυτό μετά την 5 η αγωνιστική και το ματς με το Μαρκόπουλο που είχε 14 πόντους


Π. Σαλπέας (20.00): Πορφύρας - ΑΟ Θήρας

Διαιτητές: Χρηστίδης, Μενεσλής, Παρατηρητής: Πολίτης, Επόπτες: Γεωργιάδης Στ., Κατσιάρας, Γραμματεία: Μπίτσικα.

Σχετικά άρθρα

  • «Έδεσε» στη Σαντορίνη η Ελένη Χαντζή
     Την ακραία, Ελένη Χαντζη ανακοίνωσε και επίσημα ο ΑΟ Θήρας. Η 22 χρόνη (Ιμ80) Πατρινή παίκτρια θα συνεχίσει την καριέρα της στο σύλλογο της Σαντορίνης ερχόμενη απο την Αυστριακή Γκρατς ενω στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ολυμπιάδα Πάτρας, Αργυρούπολη, Ιωνικό Νίκαιας και στον Αίαντα Ευόσμου
  • ΑΟ Θήρας: Δυνατό κέντρο με Θεοφίλη Χαμαλίδου
     Tην απόκτηση της 24χρονης (1m87) Θεοφίλης Χαμαλίδου που αγωνίζεται στη θέση της κεντρικής και έχει περάσει απο Αίαντα Ευόσμου, Πανναξιακό,  ΑΕΚ Λάρνακας, ανακοίνωσε ο ΑΟ Θήρας.
  • Πορφύρας: Επιθετική ενίσχυση με την Αμερικανίδα Ζε Ομογκίμπο
    Επιστροφή στα Αμερικανικά …όπλα για τον Πορφύρα. Μετά από μια τριετία επιλογών από τη Βραζιλιάνικη αγορά (Ταϊνα Ροντρίγκεζ, Μαριάνα Μπλουμ), η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την 26 χρονη διαγώνια, Ζε Ομογκίμπο.
  • ΑΟ Θήρας: Στήριξη στην Χριστίνα Αδαμοπούλου για τρίτη χρονιά
    Την ανανέωση της συνεργασίας για τρίτη χρονιά με την  Χριστίνα Αδαμοπούλου. Η διοίκηση του ΑΟ Θήρας προχώρησε σε αυτή τη κίνηση, καθώς θέλησε να στηρίξει ψυχολογικά και αγωνιστικά τη 22 χρονη νεαρή ακραία που το περασμένο Μάρτιο είχε υποβλησε αποκατάσταση πρόσθιου χιαστού.
  • Τα φιλικά του ΑΟ Θήρας στην Αθήνα
    Περιοδεία στην Αθήνα για σειρά φιλικών αγώνων θα κάνει ο ΑΟ Θήρας στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Η ομάδα της Σαντορίνης ανακοίνωσε την διεξαγωγή τριών ματς το τριήμερο 23, 24, 25/9 στην πρωτεύουσα με ΖΑΟΝ, Απολλώνιο, Αιγάλεω αλλα και τις ομάδες του περίφημου τουρνουά «Νομίκεια» που διοργανώνει κάθε χρόνο ο σύλλογος των Κυκλάδων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ