1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-12-2017 20:33

Νίκη για να «σφραγίσουν» την δεύτερη θέση θέλουν οι Μακεδόνες

Την 8η νίκη τους στο πρωτάθλημα θα κυνηγήσουν κόντρα στο νεανικό Μαρκόπουλο οι Μακεδόνες, για την 11η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών (20/12, 19.00).

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος με ρεκόρ 7 νίκες και 2 ήττες. Στόχος των Μακεδόνων είναι να μην επηρεαστούν από την αγωνιστική απραξία λόγω του ρεπό που είχαν, να μπουν με συγκέντρωση και να πάρουν τη νίκη για να διατηρηθούν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Το Μαρκόπουλο που ακόμα αναζητά το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα, θα μεταβεί στα Κύμινα χωρίς προβλήματα με στόχο να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό, κόντρα σε έναν πιο έμπειρο αντίπαλο.

Μανώλης Σκουλικάρης (Μακεδόνες): «Είναι ένα παιχνίδι που θέλει προσοχή. Είχαμε ρεπό και βγήκαμε λίγο από τον ρυθμό μας. Τα κορίτσια ξέρουν ότι πρέπει να νικήσουμε, ότι πρέπει να μπούμε με συγκέντρωση και εφόσον γίνει αυτό δεν θα έχουμε πρόβλημα. Το Μαρκόπουλο είναι νεανική και ενθουσιώδης ομάδα και αν της δώσεις δικαίωμα μπορεί να σου κάνει την ζημιά».

Κώστας Σωτηρόπουλος (Μαρκόπουλο): «Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Πάμε για το καλύτερο δυνατό».

Κυμίνων ( 19.00): Μακεδόνες Αξιού - Μαρκόπουλο

Διαιτητές: Τσιούλα, Γιωγιού, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Ανθυμίδης, Κεχαγιά, Γραμματεία: Παπαδοπούλου.


Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ