1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-12-2017 16:30

Δημητριάδης: «Μου έδωσε ενέργεια η γέννηση της κόρης μου»

Το βραβείο του MVP έρχεται σε μία σημαντική στιγμή και για την προσωπική ζωή του καθώς μαζί με τη σύζυγο του Δέσποινα στις 22 Νοεμβρίου απέκτησαν το πρώτο τους παιδί. Ενα υγιέστατο κοριτσάκι που θα το βαφτίσουν Βασιλική Ελένη.
«Η γέννηση της κόρης μας μου έδωσε ενέργεια στον αγώνα με την Κηφισιά και πράγματι όλη η ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου και κυρίως τον γυμναστή μου Λάμπρο Δάνα που με έχει προετοιμάσει σωστά. Τους αφιερώνω αυτή την διάκριση όπως και στην οικογένεια μου που μου δίνει ενέργεια», δήλωσε ο Μανώλης Δημητριάδης και συμπλήρωσε: «Η εφετινή ομάδα της Νίκης έχει πολύ καλά στοιχεία. Σταδιακά ανεβαίνουμε σε όλους τους τομείς και βρίσκουμε ομοιογένεια. Θα έρθουν ακόμα καλύτερες μέρες και περισσότερες νίκες. Επίσης διαχειριστήκαμε σωστά την ήττα από τον Ηρακλή και αντιδράσαμε σωστά στον αγώνα με την Κηφισιά. Εχουμε δύσκολο και κομβικό αγώνα με την Παναχαϊκή. Εχει έμπειρους παίκτες αλλά είναι στο χέρι μας να πάρουμε τη νίκη που θα μας δώσει μεγάλη ώθηση. Περιμένουμε τον κόσμο να μας στηρίξει».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ