1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-12-2017 17:36

Θέλει ανάκαμψη ο Πανναξιακός κόντρα στην Ηλιούπολη

Ντέρμπι για την 5η θέση της βαθμολογίας στη Νάξο, με τον τοπικό Πανναξιακό να υποδέχεται την Ηλιούπολη.
Η ομάδα της Νάξου αναζητά τη νίκη μετά από τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα (Μακεδόνες και Άρης εκτός, Θήρα εντός) και θέλει το τρίποντο για να αποκτήσει και πάλι ψυχολογία, ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Η Αμάντα Μπράουν επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και ο Κώστας Παπαδόπουλος υπολογίζει όλες τις αθλήτριες του.

Η Ηλιούπολη θα ταξιδέψει για τη Νάξο το πρωί του Σαββάτου χωρίς προβλήματα τραυματισμών. Η Πηνελόπη Μπλάμη είναι ευχαριστημένη για την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας της και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, κόντρα στον Πανναξιακό που «διψάει» για βαθμούς.

Κώστας Παπαδόπουλος (Πανναξιακός): «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Μετά από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, πρέπει να επανέλθουμε στις νίκες και θεωρώ μέσα στη Νάξο θα το πετύχουμε».

Πηνελόπη Μπλάμη (ΓΣ Ηλιούπολης): «Θεωρώ ότι η Νάξος θα είναι η πιο δύσκολη έδρα που έχουμε παίξει μέχρι τώρα. Θα έχουν το ατού του κόσμου που γεμίζει το γήπεδο. Εμείς πήραμε τους βαθμούς που θέλαμε στα παιχνίδια που είναι στα μέτρα μας. Η Νάξος είναι πιο πλήρης από εμάς, έχει το πλεονέκτημα της έδρας αλλά θα παλέψουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και αν αυτό φέρει ένα καλό αποτέλεσμα τότε είναι ευπρόσδεκτο».

ΔΑΚ Νάξου (οδηγός), 19.00 ΑΟΝ Πανναξιακός - ΓΣ Ηλιούπολης
Διαιτητες: Μενεσλής-Λιάκου. Παρατηρητής: Μαυρικίδης. Επόπτες: ΚατσούληςΕμ.-Μουστάκη. Γραμματεία: Τζακώνιάτου

Σχετικά άρθρα

  • Τα νέα δεδομένα των 12 ομάδων της Volleyleague γυναικών - ποιες αθλήτριες αποχώρησαν
    Η αναστολή όλων των πρωταθλημάτων βόλεϊ, το κλείσιμο όλων των γυμναστηρίων και η απαγόρευση των προπονήσεων σε όλη την Ελλάδα λόγω του COVID-19 είχε αντίκτυπο και στα σωματεία.
  • Χειρουργήθηκε με επιτυχία η Αμερικανίδα του Πανναξιακού Ντέσα Λεγκρός
    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην Αμερικανίδα παίκτρια του Πανναξιακού ΑΟΝ, Ντέσα Λεγκρός. Η αθλήτρια της Ναξιώτικης ομάδας είχε υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου Ελλάδας ΑΟ Θήρας – Πανναξιακός, και υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση στην Ευρωκλινική Αθηνών.
  • Άνετα στους «8» ο Πανναξιακός, 3-0 τον Πορφύρα
    Ο Πανναξιακός ΑΟΝ έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα  προημιτελικά του Κυπέλλου γυναικών. Η ομάδα της Νάξου σε 66 λεπτά επιβλήθηκε 3-0 σετ του Πορφύρα ο οποίος ταξίδευσε στο νησί με 9 αθλήτριες και χωρίς τις Γιοβάνη, Γκεγκενμπάχερ, Δραγουμάνου, Θαλασσινού, Φωτεινού και Μεταξά.
  • Επεισοδιακή απόδραση του ΑΟ Θήρας απο τη Νάξο
    Δύσκολη αλλά μεγάλη νίκη πέτυχε στο «Ελ Κλάσικο» των Κυκλάδων για την 15η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών ο ΑΟ Θήρας, καθώς επικράτησε με 3-1 σετ του Πανναξιακού. ‘Ηταν η 14η νίκη για τις φιλοξενούμενες οι οποίες συνεχίζουν να είναι στον έναν βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό και στο ρετιρέ της βαθμολογίας.
  • Τέλος η Περουβιανή Κάρλα Ρουέδα από τον Πανναξιακό
    Την λύση της συνεργασίας με την 30 χρονη (1μ85) Περουβιανή διαγώνιο, Κάρλα Ρουέδα, η οποία αποκτήθηκε το καλοκαίρι για να στελεχώσει το ρόστερ της ομάδας, ανακοίνωσε ο Πανναξιακός που τερμάτισε στην τέταρτη θέση με την λήξη του πρώτου γύρου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ