1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-12-2017 16:28

Ψάχνουν... ανάσα στο Ζηρίνειο

Ντέρμπι ουραγών στο Ζηρίνειο, με τον Ηρακλή Κηφισιάς να υποδέχεται την Κόρινθο για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών.


Η ομάδα του Σπύρου Χουντουμάδη αναζητά επειγόντως βαθμούς για να ξεκολλήσει από την 10η θέση της βαθμολογίας και να πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη της, μετά την 1η αγωνιστική.

Η Κόρινθος βρίσκεται στην 9η θέση με δύο βαθμούς περισσότερους από τον Ηρακλή Κηφισιάς και θα προσπαθήσει να πάρει τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα, μετά το 3-1 επί του Μαρκόπουλου.

Σπύρος Χουντουμάδης (Ηρακλής Κηφισιάς): «Είναι ένα παιχνίδι στα μέτρα μας και μπορεί να κρίνει την κατηγορία για μία από τις δύο ομάδες. Έχουν ανάγκη και οι δύο ομάδες τους βαθμούς. Εμείς θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας απέναντι σε μία μαχητική ομάδα».

Γιώργος Μπούκουρας (ΑΣΠ Κόρινθος): «Παίζουμε ένα παιχνίδι που πρέπει να πάρουμε βαθμούς. Είναι παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που διεκδικούν την παραμονή και μπορεί να κρίνει πολλά για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα πάρει και τη νίκη».

Ζηρίνειο, 15.00 ΓΣΚ Ηρακλής - ΑΣΠ Κόρινθος

Διαιτητές: Χρηστίδης-Πρέντζας. Παρατηρητης: Διαμαντόπουλος. Επόπτες: Νικάκης-Αρβανίτης. Γραμματεία: Ακαρέπη

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ