1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-11-2017 23:09

Ο Πορφύρας συγχαίρει Μουστάκη, Δραγουμάνου

Τις Στέλλα Μουστάκη και Μαριαλένα Δραγουμάνου συγχαίρει και επίσημα η διοίκηση του Πορφύρα για την είσοδο τους στην κορυφαία επτάδα της 5ης αγωνιστικής μετά την απόδοση τους στην εκτός έδρας νίκη με την Κόρινθο.

Πιο αναλυτικά στο f/b της ομάδας, ο σύλλογος του Πειραιά αναφέρει:


«Οι αθλήτριες του ΑΟΦ Πορφύρας Στέλλα Μουστάκη και Μαριαλένα Δραγουμάνου, αντίστοιχα ως λίμπερο και ως ακραία, αναδείχθηκαν από την ΕΟΠΕ, ως μέλη της καλύτερης επτάδας της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Βόλεϊ Γυναικών.

Συγχαρητήρια στην 33χρονη Πειραιώτισα αρχηγό μας και πιο παλιά παίκτρια της ομάδας μας ( αλλά και προπονήτρια υποδομών με λαμπρή εξέλιξη ) και στην 25χρονη Κοζανίτισα που ήλθε στον Πειραιά για να μείνει. Για πρώτη φορά, η ΟΜΑΔΑ μας έχει εκπρόσωπο της στην καλύτερη επτάδα του πρωταθλήματος.

Η διάκριση των δύο παιδιών μας, αναμφίβολα, δεν θα είχε επιτευχθεί εάν η Στελλίτσα και η Μαριαλέ δεν είχαν συμπαράσταση από όλες τις συναθλήτριες τους και το προπονητικό τιμ. Οπότε, ΜΠΡΑΒΟ σε όλες και όλους. ΜΑΖΙ κερδίζουμε, ΜΑΖΙ χάνουμε.»

Σχετικά άρθρα

  • Πορφύρας: Επιθετική ενίσχυση με την Αμερικανίδα Ζε Ομογκίμπο
    Επιστροφή στα Αμερικανικά …όπλα για τον Πορφύρα. Μετά από μια τριετία επιλογών από τη Βραζιλιάνικη αγορά (Ταϊνα Ροντρίγκεζ, Μαριάνα Μπλουμ), η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την 26 χρονη διαγώνια, Ζε Ομογκίμπο.
  • Στον Πορφύρα για δύο χρόνια η Καλλιντεράκη
    Η 19 χρονη ταλαντούχα λίμπερο Δήμητρα Καλλιντεράκη είναι ή πρώτη μεταγραφή του Πορφύρα. Η Καλλιντεράκη αγωνίστηκε την φετινή σεζόν με τον Απολλώνιο στον Ά ομιλο της  Α2 γυναικών  και μοιράστηκε την θέση με την Δανάη Βλάχου ενω συμφώνησε με τον Πειραϊκό σύλλογο για δύο χρόνια.
  • Παρελθόν και η Γιοβάνη απο τον Πορφύρα
    Μετά την αρχηγό, Άννα Φωτεινού, παρελθόν από τον Πορφύρα αποτελεί και η Μάρβη Γιοβάνη. Για την 30 χρονη (1μ81) διαγώνια και μεγάλη πρωταγωνίστρια στη φετινή σεζόν της Πειραϊκής ομάδας, η διοίκηση του Πορφύρα την αποχαιρέτησε με την παρακάτω ανακοίνωση:
  • Πορφύρας: Με Πανδή και Καλλή στον πάγκο του και τη νέα σεζόν
    Με το επιτυχημένο δίδυμο Βασίλη Πανδή και Πόπη Καλλή, θα πορευτεί και τη νέα σεζόν 2020-21, ο Πορφύρας. Η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά, η οποία μετά την οριστική διακοπή της Α1 γυναικών λόγω της πανδημίας που ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ, τερμάτισε στην 8η θέση με 21 βαθμούς σε 19 αγώνες, ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τους δύο προπονητές και ανέβασε στην ιστοσελίδα της, την παρακάτω ανακοίνωση:
  • «Ημερολόγιο Καραντίνας» από τον Πορφύρα
    Η ανατροπή της καθημερινής μας ζωής από την επέλαση του κορονοϊού, η πρωτοφανής αναστολή των πρωταθλημάτων βόλεϊ, και η υποχρεωτική καραντίνα που περνάμε όλοι, οδήγησαν την διοίκηση του Πορφύρα, στην καθιέρωση του «Ημερολογίου Καραντίνας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ