1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-11-2017 16:25

Πορφύρας: Η σέλφι της πρώτης νίκης

Χαμόγελα νίκης για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα για τον Πορφύρα, όπου μετά από ένα ματς θρίλερ επικράτησε 2-3 στην «καυτή» έδρα της Κορίνθου για την 5η αγωνιστική.

Χαρακτηριστικό είναι και το ποστάρισα της διοίκησης του Πειραιώτικου συλλόγου για τη σπουδαία νίκη, σε συνδυασμό με την σχετική σελφι των αποδυτηρίων:

«Η πρώτη νίκη της ΟΜΑΔΑΣ μας σε αυτή την αγωνιστική περίοδο στην Α1 Εθνική, με 3-2 στην Κόρινθο. Πανάξια επιτυχία, παρά την ταλαιπωρία στη μετακίνηση μας. Τα δάκρυα των αθλητριών του Πορφύρα, η ΕΓΓΥΗΣΗ για την καλή συνέχεια. Η νίκη ανήκει στους πρωταγωνιστές και τις πρωταγωνίστριες της. Ο Πορφύρας στα δύσκολα, γίνεται ΠΟΡΦΥΡΑΡΑ.»

Ευχαριστήριο γα το πούλμαν της αποστολής

«Το τμήμα βόλεϊ του ΑΟΦ Πορφύρας ευχαριστεί θερμά την Ελληνική Εταιρεία Γρανιτών ΑΕΒΕ και ειδικά τον Γενικό Διευθυντή της Σταμάτη Παπασταμάτη, όπως και το στέλεχος της εταιρείας Γιώργο Σουλτανάκη, για την ευγενική χειρονομία με την οποία διατέθηκε πούλμαν για τη μετακίνηση της αποστολής της ομάδας μας στην Κόρινθο.

Δοθέντος ότι με τον συγκεκριμένο οδηγό του πούλμαν, δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία 2 χρόνια, ομάδα όποιου αθλήματος έχει ταξιδέψει μαζί του, θεωρούμε δεδομένο ότι βρήκαμε τον δικό μας άνθρωπο.

Μία ομάδα επιβιώνει όταν πολλοί άνθρωποι είναι στο πλευρό της, αναλαμβάνοντας ότι μπορεί καθένας και συμμετέχοντας, πριν από όλα, με καλή διάθεση και εμπιστοσύνη.

Αυτό είναι το δικό μας μοντέλο και έτσι θα συνεχίσουμε, ώστε όταν μία ημέρα κουρασθούμε, να παραδώσουμε, σε υψηλό επίπεδο, στους επόμενους, μία ΟΜΑΔΑ νοικοκυρεμένη, χωρίς οφειλές και με Ακαδημία-πρότυπο, με τα δικά της παιδιά και όχι με μεταγραφές.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ