1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-12-2012 12:35

Περιμένει απαντήσει από τις παίκτριες του ο Σωτήρχος κόντρα στον ΟΠΕΡ

Με το παιχνίδι Ολυμπιακός - ΟΠΕ Ρεθύμνου ολοκληρώνεται την Κυριακή (2/12, 16.00) η 8η αγωνιστική της Α1 γυναικών, στο ντέρμπι της πρώτης τετράδας του πρωταθλήματος...
Η ομάδα του Τέλη Σωτήρχου θέλει να ξεχάσει το άσχημο αποτέλεσμα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και να επιστρέψει στις νίκες που θα τη διατηρήσει σε απόσταση 2 βαθμών από την πρώτη θέση. Ο Σωτήρχος περιμένει από τις παίκτριες του να δώσουν απαντήσεις και κυρίως να αντιδράσουν δυναμικά όσες δεν πήγαν καλά στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Το Ρέθυμνο προέρχεται από 4 συνεχόμενες νίκες και θέλει να συνεχίσει το «σερί» που θα την ανεβάσει ακόμη ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος. Ο Μιχάλης Χαχαγιόπουλος ποντάρει στην άσχημη ψυχολογία του Ολυμπιακού και θα έχει στην αποστολή την Ιρίνα Φεντότοβα που έχει λιγοστές ελπίδες να αγωνιστεί λόγο τραυματισμού.

Η έμπειρη ακραία θα παρακολουθήσει τον αγώνα από τον πάγκο, καθώς δεν είναι απόλυτα έτοιμη και αποτελεί ρίσκο η συμμετοχή της.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 16.00 και θα τη διευθύνουν οι Μαρκάτης – Μενεσλής με παρατηρητή τον Τριανταφύλλου.

Σχετικά άρθρα

1 σχόλιο

  • Comment Link Elsa Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2012 00:29 posted by Elsa

    πάντως στο ρέθυμνο στο δεύτερο γύρο που θα είναι πλήρες ο οπερ και με κακή ψυχολογία από πιθανή ήττα στου ρέντη από την ΑΕΚ δεν είναι ακατόρθωτο να πάρει βαθμό από τον ολυμπιακό..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ