1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-11-2017 23:18

Επιδρομή Αρειανών στο Ζηρίνειο

Την πρώτη του νίκη μακριά από την Θεσσαλονίκη, στην δεύτερη έξοδό του στην Volleyleague, σημείωσε ο Άρης. 



Με τοπ σκόρερ την Γαλλίδα Χουντιμά (20π., 17/26 επ., 3 μπλοκ), η ομάδα του Σολκίδη πέρασε διά περιπάτου το εμπόδιο του Ηρακλή Κηφισιάς στο Ζηρίνειο με 3-0 μπροστά σε 200 φίλους του αθλήματος.

Οι «κιτρινόμαυρες» ήταν καλύτερες σε όλους τους τομείς (57%-40% επ., 10-5 μπλοκ, 9-3 άσσοι) και με χαρακτηριστική άνεση έφθασαν στο τρίτο τρίποντο σε τέσσερα ματς. 

Η Κουβανή Σιμόν ήταν καθοριστική στο πρώτο σετ με τον Ηρακλή να χάνει 3 επιθέσεις στο φινάλε του. Στο δεύτερο ο Άρης προηγήθηκε 11-0 και στο τρίτο έφθασε την μέγιστη διαφορά στο +11 στο 14-3, διαφορά με την οποία πανηγύρισε και τη νίκη. 

Διαιτητές: Βελώνης, Κυριοπούλου

Τα σετ: 0-3 (20-25, 16-25, 14-25)

ΓΣΚ ΗΡΑΚΛΗΣ (Χουντουμάδης): Κωνσταντίνου 16 (13/28 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ, 82% υπ.), Ντεϊνέγκα 7 (7/14 επ.), Αδάμ 5 (4/16 επ., 1 άσσος), Περγαντή 1 (1/3 επ.), Μερκουριάδη 2 (2 μπλοκ), Γεωργαντά 2 (1/1 επ., 1 μπλοκ) / Ρόγκα (λ, 86% υπ.) Κόττα (λ), Κουδουνά, Κοντούδη 1 (άσσος), Σωτηροπούλου, Παπαδοπούλου (50% υπ.).

ΑΣ ΑΡΗΣ (Σολκίδης): Γκλιγκόροβιτς, Πήττα 7 (3/4 επ., 1 άσσος, 3 μπλοκ), Αλεξάκου 9 (5/8 επ., 4 άσσοι, 100% υπ.), Σιμόν 13 (8/17 επ., 2 άσσοι, 3 μπλοκ), Καραφουλίδου 3 (2 άσσοι, 1 μπλοκ), Χουντιμά 20 (17/26 επ., 3 μπλοκ, 71% υπ.) / Κελεσίδου (λ, 60% υπ.) Γουγούση 1 (1/3 επ.), Καθάριου 1 (1/1 επ.), Ζωίδου, Μπάκα 2 (2/4 επ.), Χίτζιου


Σπύρος Χουντουμάδης (Ηρακλής Κηφισιάς): «Δεν είναι εύκολα για μας αυτά τα παιχνίδια κόντρα σε ομάδες τετράδας. Για να είσαι ανταγωνιστικός απέναντι σε αυτές τις ομάδες πρέπει σε όλα τα στοιχεία να είσαι σούπερ και να παίξεις με 110% των δυνατοτήτων σου.

Σίγουρα μας λείπουν παιχνίδια και θα πρέπει να δουλέψουμε στο γήπεδο και στην ψυχολογία. Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε και να χάνουμε το σκορ, Εκεί χρειαζόμαστε δύναμη».

Δημήτρης Σολκίδης (Άρης): «Από τη στιγμή που βρήκαμε ρυθμό δεν είχαμε πρόβλημα. Μας δόθηκε η ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε όλες τις αθλήτριες, Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας και τώρα βλέπουμε μπροστά μας τα δύο επόμενα ματς με Πανναξιακό και ΑΟ Θήρας που είναι πολύ σημαντικά για ματς».

Σχετικά άρθρα

  • 'Αρης: Δυνάμωσε στο κέντρο με Μπέτα Ντούμανσιτς
     N'έα ενισχυση στο κέντρο  για τον Άρη με την Κροάτισσα Μπέτα Ντούμανσιτς (1.89, 1991) , η οποία έπαιξε  στην Ντιναμό Βουκουρεστίου ενω 'εχει κανει συνολικά σπουδαία καριέρα σε Ιταλία, Γερμανία και Τσεχία.
  • Ψήλωσε στο κέντρο ο Άρης με Νίνα Νεσίμοβιτς
    Την απόκτηση της 27 χρονης Αυστριακής κεντρικής (1μ88), Νίνα Νεσίμοβιτς η οποία έκανε ντεμπούτο στο ματς κόντρα στον Απολλώνιο, ανακοίνωσε ο Άρης.
  • Επέστρεψε και πάλι στο Ζηρίνειο η Ευδοξία Αργυροπούλου με την φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς
    Λίγους μήνες άντεξε μακριά από το Ζηρίνειο η Ευδοξία Αργυροπούλου, και επέστρεψε πάλι σε αυτό αλλά αυτή την φορά με την φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς, και όχι με την αντίστοιχη του ΖΑΟΝ που αγωνίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια.
  • Πανίσχυρος Ηρακλής Κηφισιάς με καρέ δυνατών μεταγραφών
    Το «κτίσιμο» ενός πρωταθληματικού ρόστερ που θα του δώσει την δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο από την Α2 γυναικών στην Πρι Λιγκ συνεχίζει ο Ηρακλής Κηφισιάς. Η διοίκηση του συλλόγου των βορείων προαστίων με μπροστάρη τον πρόεδρο Βασίλη Πανάγο, ανακοίνωσε μια πολύ δυνατή μεταγραφική τετράδα που αποτελούν η πασαδόρος Ελένη Κοντούδη, η κεντρική ‘Ερρικα Γράβαρη, η πολύπειρη λίμπερο Σοφία Γκιαούρη και η ακραία Θεοδώρα Σαρακατσάνη.
  • O Άρης καλωσόρισε την Κατερίνα Κτιστάκη
     Στον Άρη θα συνεχίσει να καρφώνει η Κατερίνα Κτιστάκη. Η 27 χρονη ακραία (1μ83) που εχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες (ΖΑΟΝ, Αιγάλεω, Κόρινθο, ΑΘΛΕΣΗ, ΓΕΗ, ΑΟ Λαμίας),αναμένεεται να βοηθήσει την επίθεση του Άρη ο οποίος ξανακτίζεται απο την αρχή με στόχο την άνετη παραμονή στη νέα Volley League

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ