Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
04-11-2017 23:41

Σχεδόν αλάνθαστος ο ΑΟ Θήρας, 3-0 τον Ηρακλή Κηφισιάς

Με πολυφωνία και υπεροχή σε όλους τους τομείς ο ΑΟ Θήρας πρόσθεσε το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο στο βαθμολογικό του σακούλι στην Volleyleague Γυναικών.
Η ομάδα της Σαντορίνης επικράτησε άνετα 3-0 σετ του Ηρακλή Κηφισιάς που αντέδρασε μόνο στο τελείωμα του τρίτου σετ. Η Μεταξά ήταν αλάνθαστη (11 πόντους με 6/6 επιθέσεις, 4 μπλοκ, 1 άσσο) για τον ΑΟ Θήρας ενώ ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να μπλοκάρει τόσο την Μέρκοβα όσο και την Πότοκαρ.


Τα σετ: 3-0 (25-12, 25-14, 25-20)


ΑΟ ΘΗΡΑΣ (Ρούσης): Πότοκαρ 9 (7/9 επ., 2 μπλοκ), Μέρκοβα 14 (11/16 επ., 3 άσσοι), Τσοχατζή 4 (2/2 επ., 2 άσσοι), Μεταξά 11 ( 6/6 επ., 1 άσσος, 4 μπλοκ), Καλανταρίδου 8 (5/7 επ., 2 άσσοι, 1 μπλοκ), Εμμανουηλίδου 3 (3/3 επ.) / Αρτακιανού (λ, 50% υπ.), Ξανθοπούλου 2 (1/1 επ., 1 άσσος), Γενιτσαρίδη 6 (6/8 επ.), Τσομπανίδου 1 (άσσος).

ΓΣΚ ΗΡΑΚΛΗΣ (Χουντουμάδης): Κωνσταντίνου (6/15 επ., 1 μπλοκ), Ντεϊνέγκα 14 (14/23 επ.), Αδάμ 3 (3/4 επ.), Παπαδοπούλου 1 (1/1 επ.), Περγαντή 1 (άσσος), Γεωργαντά 1 (1/1 επ.) / Κόττα (λ), Ρόγκα (λ, 45% υπ.), Κοντούδη, Καταπόδη,  Κουδουνά, Μερκουριάδη 3 (2/2 επ., 1 άσσος).

Γιώργος Ρούσης (ΑΟ Θήρας): «Ήταν μια εύκολη νίκη και τα κορίτσια έδειξαν συγκέντρωση σε όλο το ματς. Κάθε αγώνα γινόμαστε καλύτερη ομάδα και αυτό κρατάω περισσότερο».

Σπύρος Χουντουμάδης (ΓΣΚ Ηρακλής): «Εμείς παίξαμε σήμερα με μία πολύ καλή ομάδα. Υπήρχε μία απογοήτευση γιατί στα 2 πρώτα σετ δεν αντιδράσαμε. Δεν πρέπει την απογοήτευση ενός παιχνιδιού να την μεταφέρουμε σε ένα άλλο που πρέπει να κυνηγήσουμε βαθμούς. Πρέπει να μηδενίζουμε το κοντέρ και να ξεκινάμε από την αρχή».

Σχετικά άρθρα

  • «Έδεσε» στη Σαντορίνη η Ελένη Χαντζή
     Την ακραία, Ελένη Χαντζη ανακοίνωσε και επίσημα ο ΑΟ Θήρας. Η 22 χρόνη (Ιμ80) Πατρινή παίκτρια θα συνεχίσει την καριέρα της στο σύλλογο της Σαντορίνης ερχόμενη απο την Αυστριακή Γκρατς ενω στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ολυμπιάδα Πάτρας, Αργυρούπολη, Ιωνικό Νίκαιας και στον Αίαντα Ευόσμου
  • Επέστρεψε και πάλι στο Ζηρίνειο η Ευδοξία Αργυροπούλου με την φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς
    Λίγους μήνες άντεξε μακριά από το Ζηρίνειο η Ευδοξία Αργυροπούλου, και επέστρεψε πάλι σε αυτό αλλά αυτή την φορά με την φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς, και όχι με την αντίστοιχη του ΖΑΟΝ που αγωνίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια.
  • Πανίσχυρος Ηρακλής Κηφισιάς με καρέ δυνατών μεταγραφών
    Το «κτίσιμο» ενός πρωταθληματικού ρόστερ που θα του δώσει την δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο από την Α2 γυναικών στην Πρι Λιγκ συνεχίζει ο Ηρακλής Κηφισιάς. Η διοίκηση του συλλόγου των βορείων προαστίων με μπροστάρη τον πρόεδρο Βασίλη Πανάγο, ανακοίνωσε μια πολύ δυνατή μεταγραφική τετράδα που αποτελούν η πασαδόρος Ελένη Κοντούδη, η κεντρική ‘Ερρικα Γράβαρη, η πολύπειρη λίμπερο Σοφία Γκιαούρη και η ακραία Θεοδώρα Σαρακατσάνη.
  • ΑΟ Θήρας: Δυνατό κέντρο με Θεοφίλη Χαμαλίδου
     Tην απόκτηση της 24χρονης (1m87) Θεοφίλης Χαμαλίδου που αγωνίζεται στη θέση της κεντρικής και έχει περάσει απο Αίαντα Ευόσμου, Πανναξιακό,  ΑΕΚ Λάρνακας, ανακοίνωσε ο ΑΟ Θήρας.
  • ΑΟ Θήρας: Στήριξη στην Χριστίνα Αδαμοπούλου για τρίτη χρονιά
    Την ανανέωση της συνεργασίας για τρίτη χρονιά με την  Χριστίνα Αδαμοπούλου. Η διοίκηση του ΑΟ Θήρας προχώρησε σε αυτή τη κίνηση, καθώς θέλησε να στηρίξει ψυχολογικά και αγωνιστικά τη 22 χρονη νεαρή ακραία που το περασμένο Μάρτιο είχε υποβλησε αποκατάσταση πρόσθιου χιαστού.