Εκτυπώστε τη σελίδα
02-11-2017 19:10

Για το 3χ3 ο Πανναξιακός υποδέχεται το Μαρκόπουλο

Ο Πανναξιακός υποδέχεται το Μαρκόπουλο στη Νάξο με στόχο το 3Χ3 μετά τις δύο νίκες επί του Αίαντα Ευόσμου και του Ηρακλή Κηφισιάς.

Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου βρίσκει μέρα με τη μέρα τα πατήματά της στον αγωνιστικό χώρο, και το ζητούμενο είναι η πολύ δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις να φανεί και στους επίσημους αγώνες του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών.

Ο σύλλογος της Νάξου έχοντας ήδη στις πρώτες εβδομάδες της διοργάνωσης δύο αθλήτριες του να φιγουράρουν στις καλύτερες επτάδες ( Μπραουν-Καλτερ), με την Παναγιώτα Διώτη να βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα, στοχεύει στην αναμέτρηση του Σαββάτου σε νίκη που σε συνδυασμό με το ρεπό του Ολυμπιακού θα τον φέρει μόνο πρώτο στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αγωνιστικά, ο κ. Παπαδόπουλος δεν έχει προβλήματα με το ρόστερ του και η προσοχή του είναι στραμμένη στην κατάστρωση σχεδίων εξουδετέρωσης των ατού της φιλοξενούμενης ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε στο paon.gr:

«Μπροστά μας έχουμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που θα διεκδικήσει στη Νάξο ότι καλύτερο μπορεί.  Εμείς στόχο έχουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και δουλεύουμε για κάθε αγώνα ξεχωριστά» και συμπλήρωσε

«Η Νάξος είναι μία δυνατή έδρα, με κόσμο που στηρίζει την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του νησιού. Πραγματικά θα ήθελα το Σάββατο να δω το κλειστό της Νάξου γεμάτο, και όλοι μαζί να κάνουμε τα Σάββατα γιορτή για τον αθλητισμό».

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 4/11 στις 18:00 και η είσοδος για τους κατόχους της «ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ» και για μαθητές είναι ελεύθερη.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Παπακοσμάς – Χαμπιλού με επόπτες την κ. Μουστάκη και τον κ. Θεοδοσίου ενώ παρατηρητής θα είναι ο κ. Πέρρος

Σχετικά άρθρα