1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-10-2017 17:03

Κωνσταντινίδου: «Δίπλα μου ο Ολυμπιακός στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου»

Η κεντρική του Ολυμπιακού Αλίκη Κωνσταντινίδου μίλησε στην εκπομπή μεγάλη μου αγάπη για το ξεκίνημα της ομάδας και την επιστροφή της στο Ρέντη.


Για τα πρώτα επίσημα ματς της σεζόν: «Η ομάδα είναι σε πολύ καλούς αγωνιστικούς ρυθμούς, το έδειξε και στο παιχνίδι του Σαββάτου. Τελείωσε τον αγώνα πολύ γρήγορα. Περιμέναμε μεγαλύτερη αντίσταση από τον Αρη αλλά η απόδοσή μας ήταν τέτοια που δώσαμε στο ματς το ρυθμό που έπρεπε προκειμένου να πετύχουμε εύκολα τη δεύτερη νίκη μας σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος». 


Για το γεγονός πως η ομάδα δείχνει σχετικά νωρίς ομοιογένεια: «Είναι κάτι που οφείλεται στην πολλή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις με τον κ. Κοβάτσεβιτς. Η ομάδα έχει νέες παίκτριες, αλλά πραγματικά και από το δικό μου μάτι και την αίσθηση μου μέσα στο γήπεδο με τα κορίτσια είναι ότι υπάρχει ομοιογένεια. Υπάρχει κοινός στόχος, είμαστε όλες μαζί και όλα είναι πραγματικά εξαιρετικά».

Για τους στόχους της σεζόν: «Νταμπλ στην Ελλάδα και αυτό που μας λείπει στην Ευρώπη. Η περσινή πορεία της ομάδας ήταν πετυχημένη και εφέτος θέλουμε να φτάσουμε στο ίδιο επίπεδο και να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Επιστρέφοντας στον Ολυμπιακό συνάντησα όχι μόνο τις ίδιες καλές συνθήκες, αλλά πολύ καλύτερες. Κάθε ο χρόνο ο σύλλογος προσπαθεί να βελτιώσει το χώρο εργασίας των αθλητών και αυτό είναι τιμητικό και εξαιρετικό για τον Ολυμπιακό».

Για τη στήριξη από τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π.: «Ο Ολυμπιακός στάθηκε δίπλα μου σε μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή της καριέρας μου, της ζωής μου και της υγείας μου ως αθλήτριας . Ήταν δύσκολη η χρονιά στον Παναθηναϊκό. Ακολούθησε ο τραυματισμός μου και η επέμβαση χιαστού στο γόνατο μου. Όλο το καλοκαίρι έκανα αποκατάσταση και ενώ είχα υπογράψει με την Κηφισιά, τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Τελικώς ο Ολυμπιακός με αγκάλιασε προσφέροντας μου μια θέση στην ομάδα και άριστες συνθήκες στην αποκατάσταση μου. Όταν λέω Ολυμπιακός αναφέρομαι φυσικά στη Διοίκηση, στον Πρόεδρο τον κ. Μιχάλη Κουντούρη και στον στον τημ μάνατζερ τον κ. Νίκο Κατσιούρα.

Είχα μια επικοινωνία με τον κ. Κατσιούρα και τον ευχαριστώ πολύ γιατί ήταν ο πρώτος που ενδιαφέρθηκε για την αποκατάσταση μου και πως θα συνεχίσω την καριέρα μου. Κάναμε, λοιπόν, μια αρχική συζήτηση η οποία μεταφέρθηκε στον κ. Κουντούρη, ο οποίος άμεσα συμφώνησε να επιστρέψω στον Ολυμπιακό και αυτό πραγματικά με τιμάει. Σέβομαι πάρα πολύ αυτό που έχει κάνει ο Ολυμπιακός για εμένα και θα κάνω ό,τι μπορώ για να το ανταποδώσω στην ομάδα μας με την απόδοση μου».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ