Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
20-10-2017 20:06

Μ. Εμμανουηλίδου: «Θέλω να τις φιλήσω και μετά να τις κερδίσω»

Τα τελευταία δύο χρόνια κάρφωνε και μπλόκαρε μαζί τους. Φόραγε την ίδια φανέλα, έπαιζε για τους ίδιους στόχους, είχε κοινά ενδιαφέροντα. Μαζί στο γήπεδο, μαζί στις αποστολές, μαζί στα ξενοδοχεία, παντού μαζί.
Η Μελίνα Εμμανουηλίδου, στην επιτυχημένη διετία της στον Πειραιά, ήταν σχεδόν αχώριστη με τις κολλητές της, Κατερίνα Γιώτα, Στέλλα Χριστοδούλου και Αρέτα Κονόμη. Τα δεδομένα αυτή τη χρονιά αλλάζουν. Σήμερα θα τις «υποδεχθεί» και θα τις «φιλοξενήσει» στο νησί και αύριο Σάββατο θα προσπαθήσει στο «ΔΑΠΠΟΣ» να τις νικήσει. 

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα ξαναδώ τις φίλες μου. Ανυπομονώ να τις συναντήσω» λέει στο volleyball.gr από τη Σαντορίνη, ως αθλήτρια πλέον του ΑΟ Θήρας, η Μελίνα και συνεχίζει με νόημα: «Θέλω να τις φιλήσω και μετά θέλω να τις κερδίσω. Μου έλειψαν πάρα πολύ αλλά μέσα στο γήπεδο θα κάνω τα πάντα για να νικήσει η ομάδα μου. Δεν έχω δει τον Ολυμπιακό αλλά όλοι λένε ότι είναι πολύ δύσκολο να τον κερδίσει κάποια ομάδα. Αν πάντως υπάρχει μια ομάδα που θα μπορούσε να τον κερδίσει, θα ήθελα να είναι η δική μου». 

Η Μελίνα περιμένει στο νησί όχι μόνο τις φίλες της. Περιμένει να ζήσει από κοντά τον 7ο παίκτη της ομάδας, την εξέδρα, για την οποία έχει ακούσει τα καλύτερα. 

«Αλήθεια θα ήθελα πάρα πολύ να είναι γεμάτο το γήπεδο κόντρα στον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι έχουν τρέλα με την ομάδα και μακάρι να μας βοηθήσουν να φθάσουμε στον στόχο μας». Και όπου στόχος; «Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να είμαστε στην Πέμπτη θέση. Δεν θα σας πω ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα αλλά θα σας πω ότι θέλω να είμαστε τουλάχιστον στην τετράδα» λέει η 23χρονη κεντρική που στα δύο χρόνια της στον Πειραιά κέρδισε 4 τίτλους (δύο πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα) και γεύτηκε πέρσι την δεύτερη ευρωπαϊκή θέση. Το ταξίδι των επιτυχιών για την Μελίνα συνεχίζεται. Από τον Κορυδαλλό, στο νησί της Νάξου, στο λιμάνι του Πειραιά και από κει σε ένα ακόμη νησί, αυτό της Σαντορίνης…

volleyball.gr