Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
20-10-2017 19:01

Γ.Σ.Ηρακλής Κηφισιάς: Στο... πάρτι παρά τα προβλήματα

Πέρασε ένα καλοκαίρι που ξεκίνησε με πολλές προσδοκίες, αλλά τα προβλήματα του χορηγού εκτροχίασαν την ομάδα. Ο λόγος για τον Ηρακλή Κηφισιάς, που αποφάσισε να μην αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, αλλά να παλέψει για μια καλή πορεία στην Volley League γυναικών.
Με προπονητή τον Σπύρο Χουντουμάδη ξεκινάει τη σεζόν με αξιόλογο ρόστερ. Απέκτησε την Ουκρανή διαγώνια, Μαρίνα Μπεϊμέγκα, ενώ έμεινε στην ομάδα η Μανωλίνα Κωνσταντίνου και η Πένυ Ρόγκα που πήρε μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό.

Η Βίκυ Παπαδοπούλου (Ραφήνα), η Χρύσα Αρμόνη (Κολλέγιο), η Ελεάνα Γεωργαντά (ΑΕΚ) και η Λυδία Αδάμ (Χαλκίδα) αποτελούν τις υπόλοιπες μεταγραφές.

Οι αλλαγές στο ρόστερ

Έμειναν: Μανωλίνα Κωνσταντίνου, Αθηνά Καταπόδη, Ελένη Κοντούδη, Εύα Περγαντή, Κατερίνα Μερκουριάδη, Μυρτώ Σωτηροπούλου, Δανάη Κουδουνά, Χριστίνα Κόττα.

Ήρθαν: Βίκυ Παπαδοπούλου, Χρύσα Αρμόνη, Ελεάνα Γεωργαντά, Λυδία Αδάμ, Μαρίνα Μπεϊμέγκα, Πένυ Ρόγκα

Έφυγαν: Αθηνά Βογιατζόγλου, Ιωάννα Βογιατζόγλου, Ζαχαρούλα Γιαννέλου, Νικολέτα Κουτουξίδου, Έμιλυ Κωνσταντέλου, Μαρία Λαμπρινίδου, Μαριαλένα Λύρα, Γεωργία Τσελέπη, Ηρώ Χούντα, Σοφία Κοσμά.


Σπύρος Χουντουμάδης: «Φτιάξαμε αξιοπρεπή ομάδα»

Χουντουμάδης: Αντιμετωπίσαμε μεγάλες δυσκολίες, φτάσαμε στο χείλος του γκρεμού αλλά την τελευταία στιγμή χάρει στις προσπάθειες ανθρώπων που αγαπούν τον σύλλογο φτιάξαμε μία αξιοπρεπή ομάδα που θα έχει στόχο την απραμονή στην κατηγορία. Οι έμπειρες Γεωργαντά, Κωνσταντίνου και Ρόγκα, η ξένη αθλήτρια και τα ταλαντούχα παιδιά των ακαδημιών εγκυόνται την δημιουργία ανταγωνιστικού συνόλου, που μετά την 4η αγωνιστική θα δείξει την αξία του. Είναι ένα πρωτάθλημα χωρίς τον Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Πανναξιακός, Θήρα και Άρης θα διεκδικήσουν θέσεις στην τετράδα. Αναμένεται ένα πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων.

Μανωλίνα Κωνσταντίνου: «Όσο πιο ψηλά μπορούμε»

Η αρχηγός του Ηρακλή Κηφισιάς Μανωλίνα Κωνσταντίνου τόνισε: «Η ομάδα μας απαρτίζεται από πολύ μικρά, ταλαντούχα, κορίτσια. Η αλήθεια είναι ότι με όλα αυτά που συνέβησαν τον Αύγουστο έχουμε μείνει πολύ πίσω από προετοιμασία. Είναι σίγουρο ότι στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος δεν θα είμαστε 100% έτοιμες. Αυτό που εγώ θέλω από την ομάδα μου είναι να έχει μία αξιοπρεπή εικόνα στο γήπεδο και να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί».

Τα ρόστερ της Volley League γυναικών




Σχετικά άρθρα

  • Επέστρεψε και πάλι στο Ζηρίνειο η Ευδοξία Αργυροπούλου με την φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς
    Λίγους μήνες άντεξε μακριά από το Ζηρίνειο η Ευδοξία Αργυροπούλου, και επέστρεψε πάλι σε αυτό αλλά αυτή την φορά με την φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς, και όχι με την αντίστοιχη του ΖΑΟΝ που αγωνίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια.
  • Πανίσχυρος Ηρακλής Κηφισιάς με καρέ δυνατών μεταγραφών
    Το «κτίσιμο» ενός πρωταθληματικού ρόστερ που θα του δώσει την δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο από την Α2 γυναικών στην Πρι Λιγκ συνεχίζει ο Ηρακλής Κηφισιάς. Η διοίκηση του συλλόγου των βορείων προαστίων με μπροστάρη τον πρόεδρο Βασίλη Πανάγο, ανακοίνωσε μια πολύ δυνατή μεταγραφική τετράδα που αποτελούν η πασαδόρος Ελένη Κοντούδη, η κεντρική ‘Ερρικα Γράβαρη, η πολύπειρη λίμπερο Σοφία Γκιαούρη και η ακραία Θεοδώρα Σαρακατσάνη.
  • Τρίποντο ανάσα για την ΧΑΝΘ
    Η ΧΑΝΘ νίκησε με 3-0 σετ τον Ηρακλή Κηφισιάς στη Θεσσαλονίκη και πανηγύρισε την 5η εντός έδρας νίκη του και 6η συνολικά στο πρωτάθλημα.
  • Άλμα παραμονής για την ΧΑΝΘ στο Ζηρίνειο (photos)
    Η ΧΑΝΘ πέρασε από την έδρα του Ηρακλή Κηφισιάς με 3-0 σετ για την 8η αγωνιστική της Pre League και πέτυχε σημαντικό τρίποντο παραμονής.
  • Τα Γλυκα Νερά κέρδισαν το τουρνουά της Μεταμόρφωσης
    Η γυναικεία ομάδα των Γλυκών Νερών κατέκτησε αήττητη το τουρνουά προετοιμασίας της Μεταμόρφωσης, που διοργάνωσε ο ΑΟ Δεξαμενής στο νέο κλειστό της περιοχής, από 28/9-30/9 με την συμμετοχή επίσης του Ηρακλή Κηφισιάς και του Πανελλήνιου.