1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-07-2017 11:13

Έμεινε στον Αίαντα η Βλάχου

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις στον Αίαντα Ευόσμου που κράτησε την έμπειρη πασαδόρο, Βιβή Βλάχου.

Ο ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βιβή Βλάχου. H πολύπειρη πασαδόρος, που θα είναι ο μαέστρος του Αίαντα για μία ακόμη σεζόν δήλωσε σχετικά:

“Μετά από μια πετυχημένη συνεργασία την προηγούμενη σεζόν, δε θα μπορούσα να μην ανανεώσω και εγώ τη συνεργασία μου με έναν σπουδαίο και "υγιή " πάνω απ’όλα σύλλογο της Θεσσαλονίκης. Ευχαριστώ τη διοίκηση και το προπονητικό team για την εμπιστοσύνη και ευελπιστώ να συμβάλω όσο μπορώ στην επίτευξη των στόχων του συλλόγου.” Ο ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βιβή Βλάχου. H πολύπειρη πασαδόρος, που θα είναι ο μαέστρος του Αίαντα για μία ακόμη σεζόν δήλωσε σχετικά:

“Μετά από μια πετυχημένη συνεργασία την προηγούμενη σεζόν, δε θα μπορούσα να μην ανανεώσω και εγώ τη συνεργασία μου με έναν σπουδαίο και "υγιή " πάνω απ’όλα σύλλογο της Θεσσαλονίκης. Ευχαριστώ τη διοίκηση και το προπονητικό team για την εμπιστοσύνη και ευελπιστώ να συμβάλω όσο μπορώ στην επίτευξη των στόχων του συλλόγου.”



Σχετικά άρθρα

1 σχόλιο

  • Comment Link ΑΛΕΞ Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 08:24 posted by ΑΛΕΞ

    Αυτοί κοροϊδεύονται μεταξύ τους. Λες και θα έδιωχνε ο προπονητής την γυναίκα του από την ομάδα...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ