1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-03-2013 15:12

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει» (φωτο -videos)

Cannot find volleynews.v2/WOMEN/2012-13/s.t.telikoy folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/2012-13/s.t.telikoy/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Αισιόδοξη για την ανατροπή στον τελικό απέναντι στην ΑΕΚ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, δήλωσε η αρχηγός της ομάδας, Δήμητρα Γιακουμή.


«Είμαστε προετοιμασμένες και θα πάμε στη Νέα Φιλαδέλφεια να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Γνωρίζουμε πως είμαστε πίσω με 2-0 καθώς μετρούν τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου, κάτι που πρέπει η ομοσπονδία να χειριστεί ανάλογα και τα πλέι οφ να ξεκινούν σε μηδενική βάση. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την ανατροπή αύριο, μέσα σε μία καυτή έδρα και εύχομαι να είμαστε νικητές. Έχουμε κερδίσει την ΑΕΚ στην έδρα της και θεωρώ πως μπορούμε να το ξανακάνουμε. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς η ΑΕΚ είναι το φαβορί. Εμείς πρέπει να έχουμε ψυχική δύναμη να δείξουμε ότι είμαστε Ολυμπιακός και να ανατρέψουμε το εις βάρος μας αποτέλεσμα. Τρεις φορές με την ΑΕΚ φέτος, ξεκινάμε δυναμικά, αλλά μετά ο αντίπαλος βρίσκει λύσεις και τελειώνει το παιχνίδι. Τίποτα όμως, δεν έχει τελειώσει. Μας δίνεται η δυνατότητα να αποδείξουμε το αντίθετο και θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό τη νίκη».

Media





Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ