1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-04-2017 22:41

Νίκη και πρόκριση για τον Ηρακλή Κηφισιάς

Ο Ηρακλής Κηφισιάς έκανε το 2χ2 στο πρώτο τουρνουά ανόδου που διεξάγεται στη Νέα Ερυθραία. Η ομάδα των βορείων προαστίων νίκησε πιο δύσκολα απ'ότι δείχνει το τελικό 3-0 τον Ηλυσιακό και μαζί με τον Πορφύρα είναι οι δύο ομάδες που συνεχίζουν στο τελικό τουρνουά (μαζί με ΧΑΝΘ και ΑΣΠ Κόρινθος).

Ο Ηλυσιακός ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στα δυο πρώτα σετ, αλλά τα έχασε στις λεπτομέρειες (στο β’ σετ μάλιστα ήταν μπροστά στο σκορ με 15-9) και στη συνέχεια η ομάδα της Κηφισιάς επικράτησε εύκολα.

Τα σετ: 0-3 (25-27, 23-25, 17-25)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Λιώσης): Σωτηρίου, Λιαρούτσου, Αναγνώστου, Χριστοδούλου, Χαμπηλομάτη, Μπέμπη, Γκιαούρη-λ / Σίμο-λ, Χανδρή, Ράγκου, Μπίλλια.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Χουντουμάδης) Κουτουξίδου, Κωνσταντίνου, Γιαννέλου, Βογιατζόγλου, Κοσμά, Λαμπρινίδου, Λύρα –λ / Καμπηλαφκά-λ, Τσελέπη.

Βαθμολογία

1. Ηρακλής Κηφισιάς 6 (6-0)
2. Πορφύρας 6 (6-2)
3. Ηλυσιακός 0 (1-6)
4. Πετρούπολη 0 (1-6)

Σχετικά άρθρα

  • Επέστρεψε και πάλι στο Ζηρίνειο η Ευδοξία Αργυροπούλου με την φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς
    Λίγους μήνες άντεξε μακριά από το Ζηρίνειο η Ευδοξία Αργυροπούλου, και επέστρεψε πάλι σε αυτό αλλά αυτή την φορά με την φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς, και όχι με την αντίστοιχη του ΖΑΟΝ που αγωνίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια.
  • Πανίσχυρος Ηρακλής Κηφισιάς με καρέ δυνατών μεταγραφών
    Το «κτίσιμο» ενός πρωταθληματικού ρόστερ που θα του δώσει την δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο από την Α2 γυναικών στην Πρι Λιγκ συνεχίζει ο Ηρακλής Κηφισιάς. Η διοίκηση του συλλόγου των βορείων προαστίων με μπροστάρη τον πρόεδρο Βασίλη Πανάγο, ανακοίνωσε μια πολύ δυνατή μεταγραφική τετράδα που αποτελούν η πασαδόρος Ελένη Κοντούδη, η κεντρική ‘Ερρικα Γράβαρη, η πολύπειρη λίμπερο Σοφία Γκιαούρη και η ακραία Θεοδώρα Σαρακατσάνη.
  • Τρίποντο ανάσα για την ΧΑΝΘ
    Η ΧΑΝΘ νίκησε με 3-0 σετ τον Ηρακλή Κηφισιάς στη Θεσσαλονίκη και πανηγύρισε την 5η εντός έδρας νίκη του και 6η συνολικά στο πρωτάθλημα.
  • Άλμα παραμονής για την ΧΑΝΘ στο Ζηρίνειο (photos)
    Η ΧΑΝΘ πέρασε από την έδρα του Ηρακλή Κηφισιάς με 3-0 σετ για την 8η αγωνιστική της Pre League και πέτυχε σημαντικό τρίποντο παραμονής.
  • Τα Γλυκα Νερά κέρδισαν το τουρνουά της Μεταμόρφωσης
    Η γυναικεία ομάδα των Γλυκών Νερών κατέκτησε αήττητη το τουρνουά προετοιμασίας της Μεταμόρφωσης, που διοργάνωσε ο ΑΟ Δεξαμενής στο νέο κλειστό της περιοχής, από 28/9-30/9 με την συμμετοχή επίσης του Ηρακλή Κηφισιάς και του Πανελλήνιου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ