1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-03-2017 19:56

To τελευταίο χαρτί της Ελπίδας

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων υποδέχεται την Ηλιούπολη για την 21η αγωνιστική της Α1 γυναικών (18/3, 18.00).
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κυνηγάει ένα... θαύμα για να σωθεί, αλλά θα διεκδικήσει τις οποιες πιθανότητες έχει. Μόνο με καθαρή νίκη απέναντι στην Ηλιούπολη μπορεί να ελπίζει σε κάτι, αφού βρίσκεται στο -5 από την γραμμή του υποβιβασμού.

Από την άλλη η Ηλιούπολη είναι βαθμολογικά αδιάφορη, αφού εδώ και αρκετές αγωνιστικές έχει εξασφαλίσει την παραμονή. Βρίσκεται στην 7η θέση και θα κυνηγήσει την 6η.

Από τις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών απουσίασαν για διαφορετικούς λόγους η Μαλουσάρη (πρόβλημα στο γόνατο), η Γκλιγκόροβιτς (ίωση) και η Σαλούστρου (ίωση), αλλά όλες θα είναι στην αποστολή που θα ταξιδέψει αυθημερόν με το αεροπλάνο για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Η προπονήτρια της ομάδας, Δήμητρα Λυκογιάννη είπε: «Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς λόγω ασθενειών. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε απέναντι σε μια αξιόμαχη ομάδα με καυτή έδρα. Για εμάς αποτελεί ακόμα ένα δυνατό τεστ στην προσπάθεια που θα κάνουμε μέχρι το τέλος ώστε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν υψηλότερα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ