1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-02-2017 22:48

Επιτέλους νίκη για τον Αίαντα, επίσημα στην Α2 η ΑΕΚ

Ο Αίας Ευόσμου μετά από έναν γύρο πανηγύρισε ξανά νίκη, πάλι απέναντι στην ΑΕΚ και απομακρύνθηκε τέσσερις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Αντίθετα, η Ένωση και μαθηματικά πλέον θα υποβιβαστεί τη νέα χρόνια στην Α2.
Στο πρώτο σετ ο Αίας ξεκίνησε φουριόζος (3-8) με την ΑΕΚ να ισοφαρίζει 11-11, αλλά στη συνέχεια να δέχεται ένα σερί 1-9 για το 12-20, ενώ στο β’ σετ η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε εύκολα καθώς πήρε διαφορά από νωρίς (2-7, 3-12) για να αντιστραφούν οι ρόλοι στο γ’ σετ όπου η ΑΕΚ ξέφυγε με 8-3, 14-4 και μείωσε σε 1-2.

Στο δ’ σετ ο Αίας πήρε μια διαφορά (6-9) με την ΑΕΚ να ισοφαρίζει 13-13, όμως σε εκείνο το σημείο κόλλησε, ο Αίας ξέφυγε με 13-16, 14-18 κι εφτασε στην πολυπόθητη νίκη.

Τα σετ: 1-3 (20-25, 08-25, 25-19, 17-25)

ΑΕΚ (Σαμαράς): Κουτρουμπή, Καράτερζη, Ζίγκα, Καλαφατάκη, Γεωργαντά, Αργυροπούλου, Μπελιά –λ / Βάθη, Βενέτη.
ΑΙΑΣ (Ζωλασταθιάδης): Κλέπκου, Τζιαρλή, Κούση, Τζούριτς, Βλάχου, Ανδρονικίδου, Γεωργιάδου -λ / Φαλέγκα, Αποστολίδου, Ξανθοπούλου

Γιώργος Σαμαράς: «Με εξαίρεση το δεύτερο σετ, πήγαμε αρκετά και δείξαμε το γνωστό μαχητικό πρόσωπο που έχουμε τις τελευταίες εβδομάδες και αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε».

Ηλιας Ζωλασταθιάδης: «Τέλος καλό όλα καλά. Ήταν ένα ματς όπου μετά το β’ σετ κυριάρχησε το άγχος και παραλίγο να το πληρώσουμε γιατί παίζαμε απέναντι σε μια ‘σφιχτή’ ομάδα που κάνει σωστά συγκεκριμένα πράγματα. Έχουμε μπροστά μας δύο παιχνίδια που θέλουμε να τα κερδίσουμε για να εξασφαλίσουμε την παραμονή».

3 σχόλια

  • Comment Link επί της ουσίας... Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017 07:40 posted by επί της ουσίας...

    Είναι αποδεδειγμένο ότι όταν ένας σύλλογος στηρίζεται στην αξιοκρατία και σέβεται τις αθλήτριές του, τότε κι εκείνες φτάνουν στο ζενίθ των δυνατοτήτων τους. Ξεπερνούν τον εαυτό τους. Κάνουν τα αδύνατα δυνατά. Και προπάντων χαμηλό προφίλ, όχι τυμπανοκρουσίες!!!
    ...Αυτά είναι τα δυνατά στοιχεία των Μακεδόνων Αξιού...
    Σε αντίθετη περίπτωση, όσες ξένες κι αν πάρεις, όσους χορηγούς-πατέρες κι εφόρους κι αν έχεις, όσες συνεντεύξεις τύπου κι αν σκηνοθετήσεις,...το αποτέλεσμα θα είναι ... να σώζεσαι οριακά με την ψυχή στο στόμα. Μόνο βιτρίνα και ουσία μηδέν.

  • Comment Link voreios Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017 12:21 posted by voreios

    Συγχαρητηρια στους Μακεδονες!
    Ειναι η ευχαριστη εκπληξη του πρωταθληματος και ας αγωνιζεται χωρις 3 ξενες και τις τυμπανοκρουσιες του καλοκαιριου (βλεπε Μαρκοπουλο) που βρισκεται ηδη δυο θεσεις κατω εν συγκριση με περσυ!

  • Comment Link ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΡΑ Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017 06:45 posted by ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΡΑ

    Ηλία σαν να μη μας τα λες καλά, με ομάδα της Α2 έπαιζες. Άντε λίγο σοβαρά τώρα που αρχίζει να παίζεται ΚΑΘΑΡΑ το πρωτάθλημα (Ελπίς-Παναξ 0-3 και Μακεδ-Θετις 3-0) από τις συμπολίτισσες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ