1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-02-2017 17:41

Ματς με... άρωμα κυπέλλου στο Μαρκόπουλο

Μια εβδομάδα πριν από το Final 4 του Κυπέλλου, το Μαρκόπουλο υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (25/2, 18.00) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής στην Α1 γυνοκών.
Στο Μαρκόπουλο όλοι κινούνται στον αστερισμό του Κυπέλλου και όπως δήλωσε ο Γιάννης Νικολάκης βλέπουν σαν πρόβα την αναμέτρηση με τις«πράσινες», άλλωστε η ομάδα βρίσκεται στην 8η θέση, δεν κινδυνεύει αλλά πολύ δύσκολα θα προλάβει την 4άδα.

«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο το βλέπουμε ως πρόβα για το φάιναλ φορ και έρχεται σε καλή χρονικά συγκυρία για εμάς. Θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και θα είμαστε σε εγρήγορση εν όψει του ημιτελικού. Θα προσπαθήσουμε μα αποδώσουμε το μάξιμουμ και να πάρουμε ότι μπορούμε κι από αυτό το ματς», δήλωσε ο τεχνικός του ΑΟΜ.

Στους ίδιους ρυθμούς,όμως, κινείται και ο Παναθηναϊκός που θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα και παράλληλα να κάνει μια καλή εμφάνιση ενόψει του Final-4 του Κυπέλλου. Μόνο έτσι μπορεί να ξεπεράσει την εντός έδρας ήττα απο τον Ολυμπιακό για να τον αντιμετωπίσει στον τελικό.

Ο προπονητής των «πράσινων» Δημήτρης Καζάζης τόνισε: «Είναι ένα παιχνίδι που θέλει προσοχή. Στόχος είναι το τρίποντο και μια καλή εμφάνιση ενόψει του Finak-4 του Κυπέλλου. Το Μαρκόπουλο είναι μια καλή και δυνατή ομάδα ιδιαίτερα μέσα στην έδρα του και εμείς θέλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι ώστε να μη δώσουμε δικαίωμα στον αντίπαλο. Θέλουμε μια θετική εμφάνιση κα να αφήσουμε καλή εντύπωση ενόψει και της συμμετοχής στην τελική φάση του Κυπέλλου που ακολουθεί»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ