1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-02-2017 22:36

Η Θέτιδα έβαλε «φωτιά» στη μάχη παραμονής, 3-0 τον Αίαντα

Tη νίκη που την βάζει για τα καλά στη... μάχη της παραμονής πέτυχε η Θέτιδα που νίκησε με 3-0 τον Αίαντα που μπήκε και αυτός σε... περιπέτειες.

Η Θέτιδα πανηγυρίζει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και βάζει σε μπελάδες τον Αίαντα, με την διαφορά μεταξύ τους να είναι μόλις στους δύο βαθμούς. Ο Αίαντας δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός, ενώ αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα από τις 26 Νοεμβρίου.

Η ομάδα της Βούλας έβαλε «φωτιά» στη «διακεκαυμένη ζώνη» καθώς βρίσκεται στην 11η θέση με 13βαθμούς έχοντας από πάνω της την Ελπίδα (14βαθμούς) και τον Αίαντα (15βαθμούς) και το ενδιαφέρον θα είναι πολύ μεγάλο για τη «μάχη» παραμονής!

Στο πρώτο σετ, οι γηπεδούχες πήραν προβάδισμα +5 (16-11) στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ, το οποίο διατήρησαν (19-14) για να κάνουν το 1-0 (25-20).

Ίδια εικόνα και το δεύτερο σετ, με τη Θέτιδα να έχει βρει ρυθμό και λύσεις (15-11) και τον Αίαντα να προσπαθεί να μείωσει (16-13) και να μείνει κοντά στο σκορ. Το 25-17 και το 2-0 σετ όμως έδωσε προβάδισμα αλλά «αέρα» ψυχολογίας στην ομάδα της Βούλας.

Στο τρίτο σετ και πάλι η ομάδα το Τουρσούγκα με λύσεις στην επίθεση και συγκέντρωση στο φιλέ είχε τον έλεγχο (19-16) και έκανε το 3-0 σετ με 25-20.

Τα σετ: 3-0 (25-20, 25-17, 25-20)

ΘΕΤΙΣ (Τουρσούγκας): Κιουτσούκη, Βαρουδάκη, Μελετιάδη, Αργυροπούλου, Εσντέλ, Φρέντς, Ξηντάρα λ.
ΑΙΑΣ (Ζωλασταθιάδης): Αποστολίδου, Τζούριτς, Τζιαρλή, Βλάχου, Κούση, Κλέπκου, Γεωργιάδου -λ /Σωτήρογλου (λ), Ανδρονικίδου, Ξανθοπούλου

Σούλης Τουρσούγκας: «Ήταν μια σημαντική νίκη. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και ελπίζουμε πάντα για το καλύτερο».

Ηλίας Ζωλασταθιάδης: «Όσο είμαστε πιο ψηλά από τους άλλους, ορίζουμε εμείς την τύχη μας. Τα πράγματα πλέον είναι πολύ οριακά. Έχουμε ματς που μπορούμε να κερδίσουμε και μπορούμε να κάνουμε 9 τουλάχιστον πόντους ακόμα. Το θέμα είναι ότι δεν μπορούμε να νικήσουμε τον κακό μας εαυτό. Έχουμε την ανωριμότητα της ηλικίας που αυτη τη στιγμή δεν ξεπερνιέται. Αν τα παιδιά παίζουν όπως μπορούν να παίξουν δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ