1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-02-2017 16:02

Μια γιορτή για την Ελπίδα

Tην πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε την Κυριακή 5/2 η Ελπίδα, παρουσία δεκάδων αθλητών και αθλητριών των τμημάτων βόλεϊ και μπάσκετ, καθώς και πολλών προσκεκλημένων.

Την γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων Λάζαρος Κυρίζογλου, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, o πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλέξανδρος Κουσενίδης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολίτες εν Δράσει» Γιώργος Κυριλλίδης, ο εντεταλμένος Δημ. Σύμβουλος Υγείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής Γαβριήλ Παναγιωτίδης, δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος της ΕΠΕΣΘ Βαγγέλης Ντινόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ Σάββας Λόρτος, χορηγοί του Συλλόγου και γονείς.

Στην χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Ελπίδας Απόστολος Σταυρίδης αναφέρθηκε στο πολύπλευρο αθλητικό και κοινωνικό έργο που επιτελεί ο σύλλογος, ενώ ο Δήμαρχος κ. Κυρίζογλου τόνισε για μία ακόμη φορά την επάξια εκπροσώπηση της πόλης των Αμπελοκήπων από την Ελπίδα. Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η Arla Foods.

e3.jpge5.jpge7.jpge2.jpge1.jpge6.jpge4.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ