1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-01-2017 00:10

Η Ελπίδα για την παραμονή, ο ΑΟΘ για την τετράδα

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων φιλοξενεί τον ΑΟ Θήρας (22/01, 14.30) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής στην Α1 γυναικών.

Η γήπεδούχος ψάχνει βαθμούς για ελπίζει σε παραμονή, αφού απέχει 4 βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στην παραμονή. Θέλει να ξεπεράσει το αρνητικό αποτέλεσμα που έφερε με την ΑΕΚ και την πλήγωσε. Από την άλλη ο ΑΟ Θήρας θέλει να κλειδώσει την 4η θέση. 

Ο τεχνικός της Ελπίδας, Γιώργος Χρυσομαλλίδης σημείωσε: «Ολη την εβδομάδα κληθήκαμε να διαχειριστούμε την ήττα από την ΑΕΚ που μας στοίχισε πολύτιμους βαθμούς. Τα περιθώρια έχουν πλέον στενέψει και πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό και να παλεύουμε για τη νίκη, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος».

Από την άλλη, ο προπονητής του ΑΟΘ, Απόστολος Οικονόμου τόνισε: «Ξέρουμε απο τον πρώτο γύρο ότι η Ελπίδα είναι μια νεανική και μαχητική ομάδα, η οποία παρά το αρνητικό αποτέλεσμα με την ΑΕΚ την προηγούμενη εβδομάδα, χρησιμοποιεί την έδρα της για να πιέζει όλους τους αντιπάλους της και ψάχνει βαθμους πλέον σε κάθε παιχνιδι. Εμείς από την άλλη θέλουμε την νίκη για να είμαστε πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου μας και για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να επιδείξουμε την αγωνιστική μας ποιότητα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ