1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-01-2017 21:53

Τεστ του Ολυμπιακού στα Μεσόγεια πριν την Τσανάκαλε

Στα Μεσόγεια, το μαχητικό Μαρκόπουλο υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό σε μια δυνατή αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες στην 14η στροφή της Α1 Γυναικών.

Το Μαρκόπουλο προέρχεται από καλή εμφάνιση κόντρα στον ΑΟ Θήρας και ο βαθμός που πήρε στη Σαντορίνη, ίσως αποδειχθεί πολύ σημαντικός για την ομάδα των Μεσογείων. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.

Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να πανηγυρίσουν μια ακόμα νίκη πριν την συνέχεια των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων καθώς την Τρίτη (24/1) θα αντιμετωπίσουν την Τσανάκαλε στην Τουρκία στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Challenge Cup.

Νικολάκης: «Να παίξουμε ελεύθερα»

«Ο Ολυμπιακός είναι μια πλήρης ομάδα, η οποία δίκαια βρίσκεται στην κορυφή και δίκαια κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια. Ο στόχος είναι να δώσουμε μια συνέχεια στην καλή εμφάνιση που κάναμε στην έδρα της Σαντορίνης. Θέλω να παίξουμε ελεύθερα αλλά και στα όρια μας και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί».

Λαζάρεβιτς: «Κάθε αγώνας είναι δύσκολος»

«Το παιχνίδι με το Μαρκόπουλο θα είναι μια καλή προετοιμασία για εμάς πριν πάμε στην Τουρκία. Είναι ένας καλός αντίπαλος και εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί σε κάθε παιχνίδι και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό που έρχεται. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε σε καμία περίπτωση γιατί μας περιμένει μια μεγάλη σειρά με πολλούς αγώνες σε σύντομο διάστημα. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά, για να πάμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι στην Τουρκία. Το ματς με την Τσανάκαλε είναι μια νέα πρόκληση για εμάς αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι. Κάθε αναμέτρηση είναι δύσκολη αλλά δεν πρόκειται να παρατήσουμε τους στόχους μας. Αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε ως ομάδα και με όλη μας την καρδιά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ